AKTUELNO

"Opozicioni divljak Trifunovič se, najružnijim psovkama i otvorenim pretnjama, kandidovao za prvog među najgorima", ocenjuje potpredsednica Glavnog odbora SNS.

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović osudila je ponašanje Sergeja Trifunovića koji je, kaže, pretio i najvulgarnijim rečnikom vređao starije komšije i istakao da u Srbiji nema mesta prostoti poput Trifunovićeve. 

Time je, smatra Obradović, potvrdio da nema kraja njegovoj prostoti i bahatosti.

- Nova žrtva nasilnika Sergeja, posle pokazanog srednjeg prsta građanima ispred parlamenta, sinoć je bila starija gospođa koja, po Sergejevom mišl?enju, ne sme da iznese svoj politički stav, a mora da trpi njegovo bahaćenje, namerno uperenim zvučnikom u njen prozor - navela je Obradović u saopštenju.

Kaže da se Trifunović, koga je nazvala "opozicionim divljakom", najružnijim psovkama i otvorenim pretnjama, i verbalno i kasnije na društvenim mrežama, kandidovao za prvog među najgorima.

Na sledećem skupu Saveza za Srbiju, navodi Obradović, Đilas će ga sigurno pohvaliti za "ovo prostačko ponašanje" jer, dodaje, napadi na žene i penzionere su sada svakodnevica ovog dela opozicije.

- I još jednom su pokazali kako poštuju žene, starije sugrađane i to sve u centru Beograda. Čemu da se nadaju ostali građani od ovakvog divljaka? Valjda o tome razmišljaju svi oni kojima je Sergej potencijalno bio politički prihvatljiv. U Srbiji ovoj prostoti nema mesta - poručila je Obradović.

#Marija Obradović

#Sergej Trifunović

<
'