AKTUELNO

Tvitovi Boška Obradovića su njegova reakcija na meru kućnog karantina koja mu je kao i mnogim građanima naložena, rekao je član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović.

Jugović je ocenio da tvitovi koje objavljuje lider “Dveri” Boško Obradović su samo dokazda je on, pored činjenice da je neodgovoran političar, ujedno i neodgovorangrađanin.

-Svojim tvitovima Boško Obradović se pretvorio u bezopasan virus mržnje. Tvitovi Boška Obradovića su njegova reakcija na meru kućnog karantina koja mu je kao i mnogim građanima naložena. Nesposobnošću da dostojanstvo izdrži u samoizolaciji pokazuje da nije samo nesposoban da bude odgovoran akter političke scene, većje nesposoban da bude odgovoran građanin i komšija – rekao je Jugović.

Kako je ocenio, epdiemija koronavirusa proglašena je i u Srbiji, I vrlo je važno odgovorno ponašanje svih u državi. Međjutim, Jugović dodaje da ni vanredno stanje ne može da utiče na pojedine političare da iskažu prezir prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom timu.

-Opasnost od širenja zaraze virusom COVID-19 je razlog uvođenja vanrednog stanja. Opasnost od širenja mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovom najbližem saradniku Nebojši Stefanoviću ne postoji ni u vanrednom stanju, bez obzira što se Boško Obradović pretvorio u virus mržnje. Ova opasnost ne postoji, samo zato što sugrađanke i građani Srbije odavno postali imuni na neodgovornost Đilasovedružine – rekao je Jugović.

#Boško Obradović

'