AKTUELNO

Novinar Večernjih novosti Dragan Vujičić smatra da je Demokratska stranka napadom na Gordanu Čomić pucala sebi u nogu, te da nema razloga da Čomićka bude stavljena na stub srama u DS zbog povratka u parlament.

Podsetivši da je Čomićkin amandman usvojen, Vujičić je naveo da mu je čudan pritisak kojem je izložena u stranci, kao i najave da će biti kažnjena.

- Etički odbor DS je dao preporuku da bude isključena iz stranke. Kakva je toetika kada je ona došla u parlament da podseti na ulogu žene u parlamentu.Mislim da je to etika iznad svake etike, ali vidim da je prošla toplog zeca usvojoj stranci. To je iznenađujuće i novi pucanj u nogu Demokratske stranke –naveo je Vujičić.

On je ocenio da nikakvog razloga nema da se Gordana Čomić stavlja na stub srama ustranci koju je osnivala i za koju se borila.

- Mislim da su njihovi birači zbunjeni. To je civilizacijski tok, da žene budu zastupljene u parlamentu – dodao je Vujičić i istakao da se smanjivanjem cenzusa daje šansa svim strankama da uđu u parlemant.

- Ovo što se tiče bojkota očigledno je neka unutrašnja stvar Demokratske stranke, borba za liderstvo - kaže Vujičić.

#Dragan Vujičić

#Gordana Čomić

'