AKTUELNO

Ministar za rad Zoran Đorđević izjavio je danas da predsednik Aleksandar Vučić insistira na rešavanju pitanja ekonomskih migracija, lično zagovara politiku mira, insistira na otvaranju vrata strancima i prihvatanju migranata koji na putu do krajnje destinacije privremeno borave u našoj zemlji, a koji doživljavaju patnju kakvu je, podseća, naš narod na sličan način osetio u ranijim vremenima.

Đorđević je na taj način reagovao na izjavu lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa koji se nedavno neočekivano osvrnuo na izjavu predsednika Vučića, iz marta 2018, da će Srbija do 2028-2030. imati jednak broj ljudi koji emigriraju sa brojem imigranata koji dolaze i da to, kako je naveo Đilas, može da pomogne opstanku Srbije.

"Optužbe Đilasa na račun predsednika Vučića zbog jasnog plana koji ima za oporavak naše zemlje, a koju su Đilas i njegovi politički partneri upropastili, predstavlja potvrdu da za opoziciju građani nisu ništa drugo nego marionete koje im služe za postizanje ličnih ciljeva", rekao je ministar za portal "B92".

Kaže da oni koji su se "nakrali na račun sirotinje", uzeli 619 miliona evra, koji su lažima i manipulacijom uspeli da "srozaju" Srbiju i kojima ništa osim lične koristi nije važno, treba da ćute i da prihvate da Vučića građani vole.

"Vole ga zato što on brine o svom narodu, marljivo radi, i zato što se rezultati takvog rada vide", rekao je Đordević.

#Opozicija

#Zoran Đorđević

'