AKTUELNO

Narodu u Srbiji potpuno je jasno da su Boško Obradović i Dragan Đilas pravi kriminalni krugovi na političkoj sceni Srbije, ocenio je Aleksandar Mirković, đef odboroničke grupe SNS u Skupđtini grada Beograda.

Mirković navodi da je Obradović danas nastavio sa "novim fantazmagorijama" samo sada ubacujući nove ljude u svoje izmišljotine.

"Stare laži koje su istinom razbijene, danas menja novim lažima, sve u nadi da će makar nekog te budalaštine obmanuti", ističe Mirković.

On konstatuje da je nakon što su se u javnosti pojavile čak i fotografije Dragana Đilasa i Boška Obradovića u zagrljaju i u provodu sa raznoraznim sumnjivim licima i kriminalnim krugovima, narodu u Srbiji potpuno jasno zašto sve glasnije i agresivnije lažu o Aleksandru Vučiću i Nebojši Stefanoviću i zašto prete policajcima i tužiocima.

"Pitam Obradovića, kako misliš da sakriješ da ti je gazda Đilas šurovao sa svojim bivšim, sadašnjim, šurakom u vreme dok je švercovao kokain. Slika govori više od 1.000 reči. Koga misliš da prevariš kad smo svi videli i da ti se, nakon hapšenja sa kokainom, tvoj gazda Đilas brinuo da ne ostane gladan u Centralnom zatvoru. Opet, slika govori više od 1.000 reči. Reč je o osuđivanom narko-dileru, koji je zahvaljujući pripadnicima MUP-a na čelu sa Nebojšom Stefanovićem, završio u zatvoru i neće prodati drogu našoj deci. Da li su vam zato na meti Stefanović i MUP", kaže Mirković.

Lidera Dveri prvi čovek beogradskih naprednjaka, dalje, pita kada će objasniti koja je uloga Koste Latinovića u Dverima, za koga navodi da je "sedam puta osuđivan" i da mediji za njega pišu da je blizak "rakovičkom klanu", a koji je, prema Mirkovićevim rečima, potvrdio još u februaru da je sa aktivistima Dveri šetao dok su nosili vešala na protestu.

"Kada ćeš objasniti šta radiš u društvu sa pripadnicima 'zvezdarskog klana', šta si se dogovarao sa ljudima koji su zabeleženi kao podžemlje još u 'Beloj knjizi' o organizovanom kriminalu iz 2001. Da li je slučajno serijal tvojih napada na MUP počeo samo dan nakon hapšenja Mladena Novakovića Tocila u Mladenovcu sa 77 kilograma heroina i da li ti je to kum", pita Mirković Obradovića i zaključuje: "Valjda ćeš ti što pre postati svestan da bolesnim lažima nećeš naneti štetu ni Aleksandru Vučiću ni Nebojši Stefanoviću, jer njihove rezultate tvoje fantazmagorije neće izbrisati".

Predsednik Pokreta Dveri ranije danas u priču o Krušiku "uveo" je nove ličnosti, poput brata ministra unutrašnjih poslova, direktora preduzeća Jugoimport SDPR, zatim njegovog zamenika, koji je, tvrdi, otvorio privatni fakultet u zgradi tog preduzeća, pa i nekadašnjeg telohranitelja vlasnika i rektora Megatrenda, Miće Jovanovića".

#Aleksandar Mirković

'