AKTUELNO

Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića podignuta je protiv šest osoba među kojima je i njegova sekretarica Silvana Arsović, a udovica lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Milena ivanović ističe da je ta optužnica puna nelogičnosti.

- Uspela sam da vidim deo i zaista tu nisam uspela da vidim ništa novo od onoga što smo mi mogli da vidimo u medijima proteklih skoro dve godine – rekla je Ivanović za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako podseća, dve godine se tendenciozno ponavlja ime Milana Radojičića i sada kada je optužnica podignuta pod optužnicom su ljudi koji su navodno njemu pomagali, a njega nema.

- Mislim da nam kosovsko tužilaštvo duguje objašnjenje o čemu se zapravo radi i zašto se Silvana Arsović nalazi na ovoj optužnici. To je žena koja je jedan od najiskrenijih,,najodanijih prijatelja bila Oliveru i zaista mi nije jasno zašto se žena maltretira.,Ona se nalazi u teškom stanju, u bolnici u Kosovskoj Mitrovici – rekla je,udovica Olivera Ivanovića i dodala da traži odgovre od kosovskog tužilaštva i,na ove nelogičnosti koje nisu samo njoj nepoznanica, već i svima ostalima prate,ovaj slučaj od samog početka.

Ona kaže da je njoj nelogično da kamere nisu radile u trenutku ubistva.

Foto: Facebook.com/Silvana Arsović

- Ja znam da je Oliver servisirao te kamere i da je Silvana bila osoba koja je prva dolazila u kancelariju i to je trajalo 20 godina unazad. Mislim da je njena jedina “greška” što se ona našla u kancelariji pre Olivera i mislim da su oni to iskoristili protiv nje –,ističe Ivanović, dodajući da je sigurna da ona nema nikakve veze sa tim što joj,se stavlja na teret.

Kako ističe, njoj ništa sada ne može da nadoknadi to sve kroz šta ona prolazi.

- Počeće suđenje, to će biti jako teško za nju, znam koliko je teško kada se optuži neko nevin, prolazila sa Oliverom istu tu golgotu tri i po godine, i onda kada je sve vraćeno na početak i kada je pušten na slobodu on je dobio samo jedno “izvini”, a te tri i po,godine niko nije mogao da nam nadoknadi – podsetila je Ivanović.

Zato se ja pitam, ako se nešto desi Silvani Arsović koja je samohrana majka, da li će jedno “izvini” biti dovoljno njenom detetu.

- Dolazim na pomisao da je ovo jedna velika igra i nadam se da ćemo jednog dana dobiti istinu šta se zapravo dogodilo – zaključuje Ivanović.

#Milena Ivanović

#Silvana Arsović

'