AKTUELNO

Pokret socijalista burno je reagovao na najnovije pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama, u kojima se poručuje da će Vučić završiti kao kralj Aleksandar.

"Bolesnu mržnju prema Vučiću, koju proizvode članovi dosovskih partija, Đilasovi mediji, nedeljici i dnevne novine, prelila se i na njihove pristalice", saopštio je PS.

Kada imate situaciju u kojoj sa naslovne strane nekada uglednog političkog nedeljnika nišanite Vučića iz snajpera, kada kvazi karikaturisti crtaju mete Vučiću, ne jednu, već osam meta, kada pretite Vučićevoj ćerki silovanjem i kada sve to prođe bez kazne i osude, onda za posledicu imate "ohrabrene bolesnike kojima nije teško da svoju mržnju i pretnje sprovedu u delo", naveo je PS.

Ta stranka "najnoviju pretnju simpatizera Boška Obradovića" vidi kao nastavak kampanje bolesne mržnje i otvorenog poziva na Vučićevu smrt.

Od takozvanih boraca za ljudska prava, koji se bore samo za prava onih čija prava uopšte nisu ugrožena, naravno ne očekujemo baš ništa, jer niko neće podići svoj glas za Vučića, kao što nisu ni do sada.

"Jedino što očekujemo jeste da državni organi bolesnike koji bi da ubiju Vučića i mrtvog razvlače po ulici, privedu zakonu i pravdi", naveo je Pokret socijalista.

#Aleksandar Vučić

#Pokret socijalista

#pretnje

'