AKTUELNO

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić rekao je danas da napadi Sande Rašković Ivić, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića proističu iz patološke želje da Srbiji bude lošije kako bi njoj i njima bilo bolje.

Kako kaže, ti napadi su grubi i nepristojni i ni na čemu zasnovani.

Sandu Rašković Ivić i sve njene saborce u rušenju demokratije u Srbiji boli svaki uspeh naše države i svaka naša pobeda na međunarodnom planu i na polju ekonomije, jer u uspesima svlasti predvođene predsednikom Aleksandrom Vučićem ogleda sa njihova beznačajnost, navodi Đurić.

- Jedini i najveći greh Aleksandra Vučića je to što ne želi da zanemari ubedljivu podršku koju mu građani pružaju i da se skloni kako bi državu prepustio ljudima koje ne podržava niko, da bi iznova nastavili da uništavaju i pljačkaju Srbiju - rekao je on.

Kako je dodao, jedini motiv njihove političke borbe je lakomost i bolesna želja za vlašću radi lične dobiti, i to su pokazali na delu dok su bili na vlasti.

- I kritike Sande Rašković Ivić na račun naše politike na Kosovu i Metohiji kristalno jasno pokazuju o kakvim je ljudima reč, jer te kritike dolaze od osobe koja u vreme kada je bila zadužena za naše sunarodnike u južnoj pokrajini nije ništa učinila da bi im pomogla", kaže Đurić - navodi se u saopštenju.

Danas joj iz čiste pakosti i zlobe smeta to što su Srbi na Kosovu i Metohiji jedinstveni u borbu za ostvarenje svojih interesa i što Srbija ulaže više nego ikad da bi Srbi u pokrajini živeli životima dostojnih ljudi, konstatuje on.

- Sanda Rašković Ivić i njeni tajkunski partneri Đilas i Jeremić, dakle, ne žele da bojkotuju izbore zato što su uslovi za izbore nedemokratski, već zato što znaju da bi na njima bili osramoćeni i do nogu potučeni, pošto su ih građani odavno prozreli i nikada im više neće dati podršku za uništavanje Srbije - zaključio je Đurić.

#Marko Đurić

'