AKTUELNO

Aleksandar Savić, član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke, komentarišući zahtev Narodne stranke Voždovac da podnese ostavku na mesto predsednika opštine Voždovac, poručuje da SNS Voždovca brine o svim građanima.

- SNS brine o građanima Voždovca i to ne samo o onim koji žive na Dušanovcu, Autokomandi, Braće Jerkoviću, već o svim građanima u svim delovima Voždovca -  konstatovao je Savić, primetivši da Narodna stranka pokušava da "kopira SNS".

Naime, na zvaničnom sajtu Narodne stranke navodi se da je mesni odbor Medaković organizovao turnir u košarci na kojem je prikupljen novac za rekonstrukciju košarkaškog terena u tom naselju.

NS, kako se navodi na sajtu, traži ostavku čelnika Voždovca "zbog očigledne nesposobnosti da vode opštinu", a Savić u saopštenju za medije navodi da SNS brine o svim građanima Voždovca.

- Vlast predvođena Srpskom naprednom strankom na Voždovcu je izgradila i rekonstruisala preko 40 dečijih igrališta i terena, preko 100 km vodovodne i kanalizacione mreže u podavalskim naseljima koje Jeremić i njemu slični ne bi mogli ni da pronađu - tvrdi Savić.

Kako je naveo, opštinska vlast je ulagala u sve oblasti, od infrastrukture, školskih i predškolskih ustanova, vodovoda i kanalizacije, sportskih centara, ustanova kulture, zdravstvenih ustanova, a Jeremiću, Đilasu i drugima iz Saveza za Srbiju poručio je da je davna prošlost vreme kada su građani deljeni na one prvog i drugog reda i kada je ulagano samo u centar Beograda.

#SNS

#Voždovac

'