AKTUELNO

Član Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Savić šokiran je neistinama koje je danas izgovorio predsednik DS Dragan Šutanovac građanima naselja Stepa Stepanović.

- Pitam Šutanovca, Đilasa i njegovog pomoćnika Šapića kod koga je u džepu završilo 22 miliona evra, koja su bila predviđena za izgradnju infrastrukture i retenzije za ovo naselje, i zašto su uspeli da izgrade svega 30 odsto celokupnog projekta - naveo je Savić u izjavi dostavljenoj medijima.

- Pitam Šutanovca kada je poslednji put bio u naselju Stepa Stepanović, jer je do sada u njemu izgrađena i otvorena osnovna škola "Danilo Kiš", novi vrtić "Mala sirena", nova ambulanta, klizalište za decu sa Voždovca, koja tokom cele zime mogu besplatno da se klizaju - dodao je on.

Kako je naveo,  Šutanovac bi sa svojim saborcima- Đilasom, Šapićem, Jeremićem i Jankovićem ponovo da hara Voždovcem i Beogradom - da pustoši gradsku kasu, ponovo je zaduži za novih 1,2 milijarde evra i konstantno obmanjuje Beograđane.

Savić je poručio Šutanovcu da kaže građanima odakle mu 300 hiljada evra na računu i ostale velelepne nekretnine po centru Beograda.

- Srpska napredna stranka uspela je da smanji deficit i vrati 500 miliona evra DS-ovskog duga, a pored svega toga, ulagala je i ravnomerno u Beograd, u njegov razvoj, izgradnju i modernizaciju. Tim ljudi okupljen oko liste "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!“ daje sigurnost građanima Beograda i garantuje da će zajedno sa njima pomerati granice, graditi i razvijati naš glavni grad, zato što voli Beograd - istakao je Savić.

#Dragan Šutanovac

#SNS

'