AKTUELNO

Opštinska organizacija SNS Paraćin pozdravila je danas rad državnih organa usmeren ka rešavanju brojnih slučajeva korupcije i kriminala u Paraćinu, kako u centru za socijalni rad, tako i na brojnim drugim mestima.

SNS već godinama ukazuje na brojne malverzacije lokalne vlasti, koja je Paraćin u potpunosti privatizovala. Resursi naše opštine se beskrupulozno usmeravaju u džepove pojedinaca, dok se budućnost uzima svim stanovnicima Paraćina, a ponajviše mladima, navodi se u saopštenju.

Naglašava se da je primetno da rad državnih organa u pravcu zaštite zakona izaziva i do juče nezamislive političke reakcije lokalnih moćnika, počevši od predsednika opštine, pa nadalje.

- Ukoliko neko smatra da u SNS može dobiti političku zaštitu, a ogrešio se o zakon, taj ne razume osnovne vrednosti naše stranke. SNS je primer bez presedana na političkoj sceni Srbije: da odgovornosti i obaveze poštovanja zakona nije pošteđen apsolutno niko, jer je za nas interes građana na prvom mestu - kaže se u saopštenju.

Ističe se da zato u SNS nema političke zaštite ljudima koji se ogreše o zakon i to treba da zna svako, uključujući i odlazeću vlast u Paraćinu.

Pošten rad u interesu naroda, ozbiljnost i odgovornost u borbi za rezultate, kao i principi koje je definisao predsednik Aleksandar Vučić - ostaju glavna vodilja za sve nas u OO SNS Paraćin, saopštio je poverenik SNS Paraćin Zdravko Mihić.

#Paraćin

#SNS

#saša paunović

'