AKTUELNO

Novak se ozbiljno priprema za novu sezonu, novi član stručnog štaba je dokaz. Naime njegovom timu se pored Agasija i Štepaneka pridružio i Kreg O'Šonesi

Bivši svetski broj 1 Novak Đoković uspešno se oporavlja od povrede i sprema da se posle više meseci pauze lati reketa i zaigra u novoj sezoni. Egzibicioni turnir u Abu Dabiju koji se održava 29. decembra biće lepa uvertira za ono što čeka Đokovića u nastavku sezone.

U jednom trenutku, Novak je osetio da je vreme za promene. Razišao se sa dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom, kao i Borisom Bekerom sa kojim je sarađivao tri godine. Novi početak sa novom ekipom ljudi budi nadu u pozitivan uticaj na Đokovićev povratak na stare staze.

Prvi se novom timu pridružio legendarni američki teniser Andre Agasi, da bi isto učinio i penzionisani Čeh Radek Štepanek.

Sada se pojavilo još jedno ime u Đokovićevom timu za izazove koji slede. Kako prenose britanski mediji radi se o teniskom strateškom analitičaru Kregu O Šonesiju.

Informaciju je potvrdio i sam O Šonesi koji je već započeo rad i biće prisutan na turniru u Melburnu. - Bio sam ovde cele nedelje gde sam asistirao timu Novaka Đokovića u predsezonskim treninzima. Glavni trener Andre Agasi je bio tu, i uz Štepaneka je organizovao sve. Bilo je sjajno. Mnogo sam toga naučio samo dok sam bio uz ove momke, moje trenersko znanje je sada na višem nivou - rekao je O Šonesi.

Prvo ozbiljno iskušenje Đokovića čeka sredinom januara naredne godine kada će nastupati na Australijan openu, grend slemu koji je osvajao šest puta.

Pročitajte još: Crvena zvezda i Partizan spremni za LIgu Evrope (VIDEO)

#Andre Agasi

#Davor Štefanek

#Kreg O'Šoneri

#Novak Đoković

#Tenis

'