AKTUELNO

Svetsko prvenstvo u boksu održaće se od 24. oktobra do 6. novembra u Beogradu, zbog čega će u Srbiju doći najbolji predstavnici ovog sporta, ali i jedan od najboljih u istoriji.

Naime čuveni Majk Tajson će biti gost Bokserskog saveza Srbije na Svetskom prvenstvu, saznaje "Blic".

Zanimljivo da je njegov poslednji rival Roj Džons junior je poslednjih meseci već dvaput dolazio u Beograd u svrhu promocije Svetskog prvenstva, a sada će i " Gvozdeni Majk".

Tajson bi trebalo da u Beograd stigne pred završnicu Svetskog prvenstva koje će se održati u Areni, a poznat je i deo specifičnih uslova koje će imati u našoj prestavnici.

Legendarni Gvozdeni Majk će u Beogradu na raspolaganju imati čak ceo sprat jednog od najpoznatijih hotela u Srbiji, na korišćenje.

Sem toga, istom hotelu je već dostavljen detaljan i prilično specifičan jelovnik za Amerikanca, baziran na mesu bizona i mnoštvo različitih kombinacija sveže ceđenog voća u vidu sokova.

Nije poznato koliko će Tajson boraviti u Srbiji, ali nije jedina svetska megazvezda koja će biti gost naše zemlje i Bokserskog saveza Srbije.

Čuveni holivudski glumac Mark Volberg će takođe doći u Beograd i sa Milošem Bikovićem biti deo svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u Beogradu.