AKTUELNO

Kada želite sa menija da izbrišete hleb, to nije nikako lak i jednostavan zadatak. Ovo su namirnice, tačnije voće i povrće koje može da bude adekvatna zamena. Uz njih možete da napravite dobar sendvič, a da podloga ne bude puna kalorija i ugljenih hidrata.

KROMPIR - Iako je nivo ugljenih hidrata i u krompiru visok, kada koristite ovo povrće umesto hleba, to je dobra zamena, posebno ako ste uključili i kardio treninge u vašu dnevnu rutinu. Posle vežbanja ovaj nutritijent je potreban organizmu, a hleb svakako nije dobar izbor.

PAPRIKA --Grilujte krupnu papriku, dodajte sir preko, komad šunke, začine i imaćete zanimljiv sendvič.

PLAVI PATLIDŽAN -  Plavi patlidžan je takođe dobra podloga za sendviče. Morate ga dobro izgrilovati, a onda dodajte omiljene sastojke. To može da bude zdrava užina ili čitav obrok.

PARADAJZ - Obično koristimo paradajz među kriškama sendviča, ali ako želite da smršate, promenite taktiku. Samo izbacite hleb, sastojke poređajte među sočnim kriškama povrća i imaćete odličnu zamenu.

KRASTAVAC - Krastavac, masline i paradajz su savršen spoj. Možete i da ga izdubite i punite sirom i belim lukom, ideje su beskonačne. A o uštedi kalorija da i ne govorimo, piše "Tajms ov Indija" (Times of India).

#Sendvič

'