AKTUELNO

Kada ste u vezi, stalno se preispitujete da li je vaš partner srećan, šta misli, kako se oseća. Svoje potrebe ostavljate po strani.

Sve manje imate vremena ili, da budemo precizniji, volje da se viđate sa prijateljima i rođacima, kako biste što više bili sa momkom (devojkom).

Ako se prepoznajete u ovome, vrlo je verovatno da ste zavisni od ljubavi, što znači da vam nije važan kvalitet veze, nego samo činjenica da ste sa nekim. Tako barem tvrdi lajf kouč Mišel Zeli, koja je iznela još neke simptome ove zavisnosti.

Menjate mišljenje

Nastojite da se u svakom trenutku uklopite u predstave o životu koje vam partner servira, zaboravljajući da ste ličnost sama po sebi i da mislite i želite drugačije.

Sumnjate u sebe

Konstantno sumnjate u to da li zaslužujete pažnju i nežnost, verujući da zapravo niste vredni partnerove ljubavi. Njega veličate, sebe ponižavate.

Tolerišete loše ponašanje

Partner vam se, recimo, ne javlja danima, nedeljama, a onda se samo pojavi u vašem životu i vi ga ni ne pitate zašto ga nije bilo.

Ignorišete savete prijatelja

Svaki put kada prijatelji pokušaju da vam kažu da neka osoba nije za vas, vi se ljutite, prestajete sa njima da se družite, jer ne želite da slušate optužbe na račun partnera.

Pročitajte još: Krzno MODNI IMPERATIV proleća!

#Ljubav

'