AKTUELNO

Ove seks poze vrlo su minimalne, praktične i jednostavne pa ne zahtevaju neki nivo energije i angažovanosti. Idealne su i za parove koji spavaju na fizički bliski način.

Nije tajna da isprobavanje različitih položaja može pojačati aktivnost u spavaćoj sobi. Neki ljudi vole klasičan način, dok drugi vole odvažniju tehniku.

Ali mnogi često žele intimno iskustvo uz minimalan trud.

Srećom, tu su poze za one kojima nije do akrobacija, a koje obećavaju maksimalan užitak uz minimalan napor.

– Dugi, spori, lenji seks kada celu noć provedete goli u krevetu može vam pomoći da se osećate u potpunosti povezani – navodi Searah Deysach, seksualna edukatorka.

Povijena kašika

Jedan od najlakših načina za lenji seks je u položaju kašike. Muškarac je velika kašika, dok je žena mala kašika. Sve što rade je penetracija i grljenje, a onda i spavanje.

Celonoćni zagrljaj

– Počnite tako da budete okrenuti jedno prema drugom, a zatim isprepletite noge i ruke. Pazite da nijedan deo tela ne bude zgnječen dok ste u ovom položaju, a zatim se opustite. Odvojite vreme samo da cenite trenutak jer se može činiti izuzetno intimnim da zaspete pored nekoga ko vam se stvarno sviđa – navodi edukatorka.

Varalica

Ova poza zahteva minimalno truda, predlaže stručnjakinja.

– I na kraju, možete probati da spavate goli jedno pored drugoga držeći ruke jedno drugome na genitalijama. Ova opcija je izvrsna za ljude koji žele da se osećaju intimno i seksi na drugi način – predlaže edukatorka, piše Daily Star.

Autor: