AKTUELNO

Ako ste tek uplovili u romansu i poželeli da sa tom osobom negde otputujete, ali vam okolina sugeriše da je možda prerano za takav (is)korak, nemojte da ih poslušate.

Radite onako kako vi osećate, jer je istraživanje stručnjaka iz nekoliko zemalja pokazalo da tu pravila nema. Nikada nije previše rano, a ponekad je čak i bolje da što pre nekog upoznate u ovakvim okolnostima, pa da na vreme shvatite da li tu ima "materijala" za ozbiljniju vezu.

To je uvek test za odnos, jer ako postoje maske, one moraju da padnu, pošto partnera viđamo u različitim situacijama, koje mogu da budu i stresne i relaksirajuće. Nema šminke i foliranja kada smo non-stop zajedno.

Posle tri meseca zabavljanja treba otići na vikend putovanje.

Foto: Pexels

Anketa koju je sprovela jedna marketinška agencija, a u kojoj je učestvovalo 1000 ispitanika, pokazala je da je bolje otputovati na zajednički odmor već posle tri meseca zabavljanja. Iako mnogi oklevaju, čekajući da prođe bar pola godine dok veza ne postane ozbiljnija, većina ispitanika je izjavila da su tri meseca sasvim dovoljna da se postavi pitanje: "Želiš li sa mnom na more/planinu?".

Pre toga bi svakako trebalo "probati" sa putovanjem za vikend, što može da bude test pre glavnog testa.

#Ljubav

#parovi

#putovanje