AKTUELNO

Istraživanja upućuju na to da su odrasle osobe koje dan započinju seksom zdravije i srećnije od onih kojima jutarnji ritual uključuje šoljicu kafe ili čaja bez gimnastike u krevetu.

Osobe koje upražnjavaju seks imaju snažniji imunitet pa ređe obolevaju od gripa ili prehlada, a mogu se pohvaliti kvalitetnijom kožom, kosom i noktima.

Američka naučnica i seksualni savetnik u novinama dr Debi Herbenik kaže:

- Jutarnji seks oslobađa oksitocin, hormon dobrog raspoloženja zbog čega se parovi osećaju povezanije tokom celog dana. Od njega smo snažniji, ali i lepši. Jutarnji seks jača naš imunitet jer povećala nivo IgA, antitiela koje nas štiti od infekcija.

PRAVILO BR. 1

Žene su ujutru pospanije od muškaraca tako da funkcionišu znatno sporije. To nijednog trenutka ne smete gubiti iz vida. Nagli pokret može da je razbesni i da dovede do konflikata koji će za dugo vreme staviti tačku na vaše bavljenje jutarnjim seksom. Zbog toga je lagana i efektna predigra koja će, korak po korak, buditi njihova čula od presudne važnosti za uspeh jutarnjeg seksa.

PRAVILO BR. 2

Bez obzira na munjevitost trenutne inspiracije, pobrinite se za svež dah. Brzi skok to kupatila nije nikakav remetilački intermeco, samo budite dovoljno vešti i brzi.

PRAVILO BR. 3

Ne zapostavljajte nežnost i, ako nameravate da vaš lepšu polovinu "privolite" ovom ritualu, potrudite se da nastavite dan u roli zavodnika.

#Ljubav

#Seks