AKTUELNO

Kako na Dan zaljubljenih ne postati deo klišea.

Većina parova u Srbiji obeležava 14. februar kao poseban dan. Iz godine u godinu nije lako ostati originalan i prijatno iznenaditi partnera.

Ovo su naši predlozi koje možete da usvojite, ili da vam pokrenu ideju za nečim još originalnijim:

Romantična večera

Bilo da je  jednostavan desert ili nešto u čemu ste više uložili trud, kuvati za njega je dokaz da vam je stalo. Kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka. Potrudite se pa napravite sami njegov omiljeni kolač, ili večeru. Sto ukrasite svećama, pustite tihu muziku u pozadini i napravite romantičnu atmosferu. Neće toliko biti bitno šta je na stolu, kad vidi trud koji ste uložili da ga iznenadite.

Narežite CD sa zajedničkim i omiljenim pesmama

Narežite sve pesme koje mogu biti zaista značajne za vašu vezu. Koja pesma je svirala kada ste se prvi put poljubili, koncert na kome ste bili, grupa koju voli. Ako ih nema puno, ili ne možete da se setite, ubacite ljubavne klasike ili neke za koje znate da on smatra romantičnim. Ovo ne košta puno, a on će sigurno ceniti što ste uložili trud i vreme da mu napravite ovaj poseban poklon.

Gomila malih poklončića

Ako ne želite ili nemate budžet da mu kupite neki krupniji poklon, napravite kolekciju manjih. Izaberite neku lepu ukrasnu kutiju i napunite je njegovim omiljenim sitnicama.

Pokažite da podržavate njegov hobi

Pokažite mu da znate šta voli da radi u slobodno vreme, pa mu kupite nešto vezano za njegov omiljeni hobi.

,,Ljubavni kuponi”

Ljubavni kuponi/ poklon vaučeri/ šoping vaučeri su trenutno najpopularniji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak, za dan pun zabave npr. odlazak na paintball, kuglanje ili bioskop.

Sedam dana ljubavi

Sedam dana iznenađenja, sedam dana lepih reči. Svakog dana od početka dana zaljubljenih nekom sitnicom mu ulepšajte dan.

,,Zašto te volim?”

Uzmite teglicu sa poklopcem i dekorišite je kako želite. Isecite trakice od papira u boji i na svakoj od njih napišite po jednu stvar koju volite kod vašeg para. Trebaće vam više utrošenog vremena i rada, ali bar je iskreno i od srca.

J. Stanković

#Danzaljubljenih

#Partner

#Poklon

'