AKTUELNO

Tragate za potpuno unikatnim poklonom za Dan zaljubljenih? Pink.rs ima savršen predlog za vas - ovo je nešto što se ne viđa svaki dan, budite originalni i obradujte voljene!

Postoji li bolji osećaj od onog da nekome izmamite osmeh i ulepšate mu dan? Još ako je povod za to Dan zaljubljenih, dan kada želimo da obradujemo one koji su nam srcu najdraži... Naravno da nema...

Zato smo odlučili da vam predložimo sjajnu ideju za poklon sa kojom ne možete da pogrešite.

Foto: Instagram.com/unikat.na.dar

U pitanju je jedinstven spoj starog zanata i modernog dizajna...

Kreativci brenda UNIKAT na DAR bave se ručnom izradom jedinstvenih personalizovanih lutkica inspirisanih MAKRAME TEHNIKOM, stvorenih sa puno ljubavi i pažnje.

Foto: Instagram.com/unikat.na.dar

Šta čini UNIKAT na DAR lutkice tako posebnim?

Svaka od njih je jedinstvena, baš poput vaše ljubavi. Ne postoji dve iste lutkice - svaka nosi svoju jedinstvenu priču i karakteristike koje je čine neponovljivom. Na taj način, svaki put kada pogledate ove prelepe lutkice, osvrnućete se na vašu jedinstvenu vezu i nezaboravne trenutke koje ste proveli zajedno.

Naime, to su personalizovani portreti, koje još nazivaju i ramovima uspomena.

Svojom veštinom, kreativnošću i maštom, oni stvaraju prava mala umetnička dela.

Pravu vrednost ovim unikatnim radovima daje zapravo to što su daleko od komercijalnih proizvoda i što se ne mogu naći u prodavnicama.

Ne postoje dve identične lutkice, dva identična portreta.

Foto: Instagram.com/unikat.na.dar, Unsplash.com

UNIKAT na DAR u potpunosti je fokusiran na želje klijenata, pa uz svaku lutkicu ide i odgovarajuća posveta. Poruka može biti emotivna, afirmativna, ali i šaljiva - zavisno od vaših želja.

Foto: Instagram.com/unikat.na.dar

Zato ne čekajte više! Obezbedite svoju personalizovanu lutkicu već danas i darujte nešto što će oduševiti i raznežiti srce vaše voljene osobe. Jer ljubav je u malim stvarima, a UNIKAT na DAR lutkice su upravo to - maleni, dragoceni simboli vaše ljubavi i pažnje.

Posetite stranicu 'UNIKAT na DAR' i izaberite personalizovan, jedinstven i originalan poklon!

Autor: