Veoma jednostavna, priprema se bukvalno za par minuta. Par osnovnih sastojaka i samo malo volje, i dobićete jako finu tortu..
Potrebni sastojci:
• 250 grama posnog margarina
• 200 grama šećera u prahu
• 600 grama mleveno Zlatnog Peka
• 200 mililitara soka od pomorandže
Postupak pripreme:
Margarin umutite penasto sa prah šećerom, dodajte zatim mleveni Zlatni Pek i sok i dobro promešajte. Torta je gotova.
Ovakvu tortu možete da oblikujete prema vašoj želji, jer je gusta i možete od nje raditi zaista različite oblike. Odložite u frizžider da se stegne, na najmanje sat vremena.
Tortu možete obogatiti raznim posnim prelivima, ali i bombonama i kolačima.
Tačnije, u fil možete dodati neke žele bombone, orašaste plodove: orahe, lešnike i slično. Možete još dodati neko zaledjeno voće po izboru, a tortu možete dekorisati posnim šlagom ili otopljenom posnom čokoladom.
Pustite mašti na volju!
#Recept