AKTUELNO

Međunarodni dan žena, koji se proslavlja 8. marta simbol je borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost pripadnica lepšeg pola i muškaraca.

Dan žena ujedno je zgodna prilika da lepšim polovinama, majkama, ćerkama, bakama, sestrama, prijateljicama i koleginicama pokažete koliko vam znače, koliko su voljene i posebne.

Za koji god poklon da se odlučite - neizostavan detalj je cveće. To je bez dileme najbolji način da se upotpuni svaki dar, a nema žene koja ne voli cveće i kojoj ovakva pažnja neće prijati.

Ako želite da ostavite ne dobar, nego odličan utisak cvećara Vendela je pravi izbor. Moderni cvetni aranžmani ostaviće bez teksta čak i najzahtevnije dame.

Tim cvećare Vendela ima bogato iskustvo u izradi originalnih i kvalitetnih aranžmana, buketa i dekoracija. A, ukoliko znate koje cveće voli dama koju želite da obradujete možete stručno osoblje cvećare Vendela će vam pomoći da osmislite jedinstven buket.

Ako je cveće vaš izbor za osmomartovski poklon više informacija o ponudi cvećare Vendela potražite na njihovom sajtu ili Instagram nalogu.

Cvećaru Vendela možete naći na adresi Vojvode Stepe 187 u Beogradu, a čak i ako ste u škripcu sa vremenom imaju rešenje - dostavu rade 24 sata.

Autor: