AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne srtanke Vladimir Orlić ocenio je danas da Savez za Srbiju ne zanimaju izbori i briga za izborne uslove i demokratiju, a jedan od pokazatelja je i "prizivanje državnog udara".

Orlić je u tom kontekstu pomenuo da jedan od lidera SzS Boško Obradović kojeg naziva "dežurnim buzdovanom" glasno saopštava ono što "tajkunsko-lopovski" savez sanja i čemu se nada.

"Večiti lovci u mutnom, navikli da naplaćuju tuđu muku, sada opet traže - da izbora ne bude", rekao je Orlić. Smatra da je razlog tome to što se "društvo iz Saveza razbežalo iz izmišljenog bojkota", dok je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" dobila podršku 50.000 građana za jedno popodne.

Ta slika ih je, ocenjuje Orlić, potpuno dotukla, jer "oni nisu u stanju da okupe ni 150 ljudi iz tri grada".

"Odgovor koji je tim putem narod dao na njihovu besomučnu histeriju i pokušaje da se nasiljem dokopaju vlasti, bio je više nego jasan. I tu leži pravi razlog nervoze bivšeg režima. Nema to nikakve veze sa lagarijama o navodnoj brizi za izborne uslove i demokratiju", smatra Orlić.

Orlić poručuje da je Srbija danas okrenuta izgradnji svoje budućnosti, razvoju i napretku, što znači, po njegovoj oceni, politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.,

"Ova politika čini Srbiju mestom za svu njenu decu, i zato ona dobija snažnu narodnu podršku. Na slobodnim i demokratskim izborima 26. aprila pokazaće se, uveren sam da je ta podrška veća nego ikada", zaključio je Orlić.

#Izbori2020

#SZS

#Vladimir Orlić

'