AKTUELNO

Član Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da je briga koju pokazuje poslanik DS Balša Božović prema mladima "obična jeftina gluma".

Predstavnik onih koji su upropastili Srbiju, ostavili iza sebe pustoš u privredi i pola miliona izgubljenih radnih mesta, bezdušni u uništavanju perspektive za mnoge generacije, sada pokazuju lažnu brigu za mlade, rekao je Orlić i podsetio na poslovicu da "što je gušter manji - veća je njegova želja da postane krokodil".

On kaže da se ta briga pokazuje danas kada se širom zemlje otvaraju nova radna mesta, tehnološki parkovi i podižu kapaciteti na perspektivnim studijskim programima, a Fond za mlade talente isplaćuje rekordan broj stipendija u rekordnom iznosu.

Pročitajte još: KVIZADŽIJA - SNS poručio Šabiću: Umesto da radi svoj posao, on pravi kvizove po društvenim mrežama

Božović je, kaze Orlić, iskreno tužan što njegov DS nije umeo da fontanu na Slaviji izgradi po višestruko većoj ceni, kao što je bio njihov plan, pa su, kako kaže, "mladi žuti gušter i žuti krokodili - ostali bez planiranog profita".

-Briga za mlade koju pokazuje je, s druge strane obična jeftina gluma. Jer krokodil suze ne može da lije od tuge. Lije ih samo kad proždire žrtvu. Baš kao što su Božović i njegov DS jeli tuđu budućnost. Srećom po Srbiju, neće nikada više - rekao je Orlić.

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Bozović ocenio je danas da Srbija postaje zemlja starih i upozorio da će zemlja za 10 godina ostati bez milion stanovnika.

#Demokratska stranka

#Odgovor

#SNS

#Vladimir Orlić

'