AKTUELNO

"Kada Srbija ima para, to znači da je Đilas u opoziciji, a kada je Đilas na vlasti, Srbija je siromašna, ali zato Đilas ima para", naveo je danas potpredsednik SNS.

Nema ničeg goreg od toga kada najveća lopuža i najgori lopov nekome govori da krade, to je odlika najgorih licemera, naveo je potpredsednikom Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

- Jednako je licemerno da onaj koji je imao priliku da bude na vlasti, odlučuje i upravlja, predstavlja svoje "genijalne" planove i programe od kojih ni jedan jedini nije bio u stanju da realizuje, dok je za to imao mogućnost. Šta ga je i ko ga je u tome sprečavao? – zapitao je on. 

Kaže da je lepo to što Dragan Đilas priznaje da se država ekonosmki oporavila nakon njegovog odlaska sa vlasti. 

- Jedino je još važno da razume da su ta dva procesa međusobno povezana. Kada para ima Srbija, to znači da je Đilas u opoziciji, a kada je Đilas na vlasti, Srbija je siromašna, ali zato Đilas ima para – kaže Jovanov i zaključuje:

Dakle ili bogata Srbija, ili još bogatiji Đilas. To je dilema koju su građani Srbije odavno rešili i Đilasu jasno i glasno rekli: "Dosta, bre!"

#Dragan Đilas

#Izbori2020

#Milenko Jovanov

'