AKTUELNO

Ubistvo Zorana Obradovića iz Rume, otkrilo je tajnu njegove emotivne veze sa ženom koja je sada postala središte pažnje - B. S, fatalna plavuša iz Iriga.

Motiv ovog teškog zločina, prema informacijama koje su isplivale, leži u emotivnoj vezi koju je ubijeni Zoran Obradović imao sa B. S. Ova tajanstvena ljubavna veza postala je ključni element u tragičnom slučaju koji je rezultirao smrću Obradovića.

Ubistvo se dogodilo između 3. i 4. marta, ali telo je otkriveno tek nekoliko dana kasnije kada je Obradovićev sin došao da ga poseti. Policija je ubrzo reagovala i uhapsila osumnjičenog Veludina S. iz Iriga, supruga fatalne plavuše. Obdukcija tela otkrila je višestruke povrede i prelome, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti. Uzrok smrti je bio davljenje, a u Obradovićevoj kući pronađena je okrvavljena bejzbol palica.

Foto: društvene mreže

Zoran Obradović, osim što je dugo godina držao veoma unosan biznis sa kafićem, bio je i odgajivač visokorangiranih dobermana u svetu pasa. Pored toga, bio je vlasnik popularnog rumskog kafića "Flojd", koji je bio samo nekoliko metara udaljen od njegove kuće. Ove činjenice bacaju novo svetlo na život koji je vodio, otkrivajući delove njegove ličnosti koje javnost do sada nije poznavala.

Inače, ubica je ukrao i njegov luksuzi automobil, koji je ostavio kod čoveka u Sremskoj Mitrovici. Protiv njega je pokrenuta krivična prijava za prikrivanje.