AKTUELNO

Ubica je proveo dozvoljenih sat vremena sa sinom, nakon čega ga je, već mrtvog, vratio majci.

Marko Nikolić (43) juče je ispred Centra za socijalni rad u Rakovici svirepo ubio sina i ženu, a naknadno otkriveni jezivi detalji svedoče o nezamapćenoj monstruoznosti ubice.

Naime, kako mediji nezvanično saznaju, Marko je posle viđanja sa detetom, koje je bilo zakazano u kontrolisanim uslovima u Centru, u rukama doneo sina, koji je, po svemu sudeći, već bio mrtav.

Dečak je, inače, svake srede provodio sa ocem po sat vremena.

Foto: Pink.rs

- Kada je videla da se nešto čudno dešava sa detetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do deteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta - otkrio je izvor upućen u detalje svirepog zločina.

Uprkos intervenciji lekara i pokušajima reanimacije, dete nije preživelo.

Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem i teško povredio.

Pročitajte još: NEKA IH ANĐELI NA NEBU ČUVAJU: Ovo su žrtve sumanutog oca ubice iz Rakovice (FOTO)

Ubicu su uspeli da savladaju pripadnici Komunalne policije, koji su u to vreme bili u rutinskom obilasku okoline i on je kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, odvezen sa lica mesta.

Nikolić je napao i tri radnika Centra za socijalni rad, na parkingu i izbo ih nožem. Radnica Centra socijalni rad koju je povredio ostala je bez prsta na ruci.

Foto: Informer

Povređeni radnici Centra za socijalni rad prevezeni su na VMA, gde im je ukazana lekarska pomoć i oni su van životne opasnosti.

Zastupnik načelnika VMA Miroslav Vukosavljević izjavio je da povređenoj radnici Centra amputiran prst.

Foto: Pink.rs

Pacijentkinja koja ima lakše povrede nakon lekarskog zbrinjavanja otpuštena je na kućno lečenje. Drugi pacijent se trenutno nalazi u operacionoj sali, dok je treći operisan i na intezivnoj nezi je. Srećom, oboje su van životne opasnosti. Kod jedne pacijentkinje je amputiran srednji prst desne ruke i ima povrede domalog prsta i desnog ramena, dok je kod druge osobe bila neophodna ozbiljna mikrohirurška intervencija zbog teške povrede obraza i facijalnog nerva - kazao je dr Vukosavljević.

#Centar za socijalni rad

#Hitna pomoć

#Policija

#Rakovica

#Ubistvo

'