AKTUELNO

Pevačici Severini je sud 20. februara nakon oduzimanja vratio starateljstvo nad sinom.

Međutim, Severina je sada istakla kako i dalje ide po sudovima, te da se ništa nije promenilo zadnjih 11 godina, pa je podelila fotografiju na svoj Instagram gde piše:

- Tražiti pravdu u takvoj, pravosudno posrnuloj, državi i još biti žena, majka, znači mukotrpno i uzaludno gubljenje zdravlja, novca, vremena, sve u očekivanju konačne presude, po pravilu u korist muškarca, bilo šefa koji mobinguje saradnice, bilo oca koji majci - zbog bolesne mržnje - oduzima dete - pisalo je na fotografiji.

Foto: INSTAGRAM.COM; PINK.RS

Severina je u opis slike koju je objavila, vidno nezadovoljna pavosuđem, najavila skup gde će se šetati, i to baš na Dan žena.

- Inače, ja po starom. Kod mene isto s*anje, mislim stanje… Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi trebale štititi dete i mene… Trebale… Sve isto kao i poslednjih 11 godina. Nove prijave, više ih ne brojim, hiljaditi put odgovaraj na jedna te ista pitanja. Ono kad moraš biti fina i koncentrirana, ostaviti utisak...Ono kad zlostavljač nastavlja zlostavljanje preko institucija. I opet nikome tišta. Stisni zube i izdrži. A što ima kod vas? Kako je? Zato se vidimo sutra (8. mart) na ženskoj šetnji. U Zagrebu, vidimo se u 18:00 sati na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma, a povorka prema parku Zrinjevac kreće u 18:30 sati. U Splitu, početak šetnje je u 18:00 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK Split. U Rijeci, okupljanje je ispred hotela Continental u 18:00 sati i ide se sve do Jadranskog trga. U Osijeku, okupljanje je u 18:30 sati na Trgu Ante Starčevića - napisala je Severina.

Autor: N. Ž.