AKTUELNO

Tuga do neba!

Tanja Jović (29) koja je poginula u udesu kod Aleksinca posle reprize Nove godine, sahranjena je danas na groblju u Žitkovcu. Od nje su se oprostili porodica i prijatelji.

U trenutku nesreće u automobilu sa njom je bio i njen verenik Mladen (25) koji se potresnim rečima oprostio od nje na društvenim mrežama. Na njihovim profilima na Fejbuku brojne su zajedničke fotografije, kao i snimak veridbe od prošle godine.

Zbog nesreće je uhapšen Milan D. (24) iz aleksinačkog sela Katun.

- Analizom krvi ustanovljeno je da je vozač "opela" imao 1.40 promila alkohola prilikom prvog testiranja. Daljim veštačenjima utvrdiće se kolika je alkoholisanost bila prisutna u trenutku nesreće - navode sagovornici upućeni u slučaj.

Tanja i njen verenik Mladen Vasiljević (25) bili su putnici u automobilu "opel kalibra" kojim je upravljao Milan, a koji se usled velike brzine prevrnuo, nakon što je udario u paletu sa behaton pločama i drugo vozilo.

Društvo se vraćalo sa reprize dočeka Nove godine iz jedne aleksinačke kafane, a ustanovljeno je da je Milan vozio pijan zbog čega je lišen slobode.

Na društvenim mrežama Mladen Vasiljević se oprostio od svoje verenice, teškim i potresnim rečima.

Otišao je moj anđeo! Moja radost! Moja sreća! Moj biser! Moja ikona! Moja kraljica! Moja boginja! Moja ljubav najveća! Moje sve na svetu! Moj život će biti prazan bez tebe jer ti si bila moje sunce! Moje svitanje! Zbog tebe sam se budio! Zaboraviti neću tvoj najlepši osmeh! Tvoje srce veliko ko zemlja! Tvoja duša najveća! Moje ljubavi više nema! Sreća moja najlepša! Volim te najviše na celom svetu anđele moj

#Saobraćajna nesreća

#Tanja Jović

'