AKTUELNO

Tuga do neba!

Sin poznatog kantri pevača Grangera Smita, trogodišnji River Keli utopio se u bazenu u dvorištu porodične kuće. Tužnu vest neutešni muzičar je objavio na društenim mrežama, a porodica je odlučila da donira organe svog preminulog sina.

Uprkos naporima lekara, nije mu bilo spasa. Amber i ja smo odlučili da doniramo njegove organe da bi druga deca dobila drugu priliku za život. Naša porodica je uništena i slomljenog srca, ali nalazimo mir u veri da je sada sa Bogom. Riv je bio poseban. Svi koji su ga poznavali znali su to. Radost koju je uneo u naše živote je neizreciva i uvek će biti u našim srcima. Volite svoje bližnje - napisao je Granger na svom Instagram nalogu.

Još jedan gest ove porodice oduševio je svet, naime oni su poručili svima koji su planirali da im pošalju cveće i poklone da novac doniraju bolnici "Dell Children's Medical Center". Smit i njegova supruga roditelji su i petogodišnjeg dečaka LinKolna MonarKa i sedmogodišnje devojčice London.

PROČITAJTE JOŠ: OVIM JE NASMEJAO SVE U 'MAGAZINU IN': Bojan Vasković otkrio koliko bi para dnevno da troši, Ana Kokić ga ovako podržala! (VIDEO)

Pink.rs

#pevač

'