AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Nemojte odustati od onoga što želite, samo promenite pristup i malo drukčije to predstavite. Vaš stav može biti doživljen kao konzervativan i zastareo, ali može i prilično povrediti nekoga ko možda nije kriv zbog situacije u kojoj se nalazi. Poboljšanje u odnosu na jučerašnji dan.

Foto: Pixabay.com

BIK

Osećaj za posao vas savršeno služi te možete biti potpuno sigurni da ćete doneti ispravne odluke. Bićete nezadovoljni i situacijom u kući i partnerom, danas nema svrhe da započinjete bilo kakav razgovor. Odlično se osećate, imate energije za dvoje i možete postići sve što niste ovih dana.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ne dovodite u pitanje svoju reputaciju i posao uopšte, napravite kompromisna rešenja. Ukoliko ste imali bilo kakav konflikt u porodici danas je pravi trenutak da ga izgladite, za ovo ćete imati priliku u toku popodneva. Postoje situacije u kojima morate naučiti da prihvateta neke stvari.

Foto: Pixabay.com

RAK

Postali ste imuni na spletke i ogovaranja, ali ako se ipak odlučite za razgovor sa nadređenom osobom neka to bude nasamo. Imaćete važan razgovor sa članom porodice, a u sve ovo umešaćete i partnera. Nema većih problema, jedite nešto lakšu hranu i pijte više tečnosti.

Foto: Pixabay.com

LAV

I dalje je osnovni motiv za rad, novac i uvećanje finasija. Nažalost, što se vi više koncentrišete to su vam šanse manje. Budite romantični, uveče uz svetlost sveće i tihu muziku imaćete priliku da rešite problem koji vas muči. Problem može biti vezan za stopala i cirkulaciju.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Imate šansu za dodatni posao koji će vam biti isplaćen krajem meseca i samim tim popravljate finasijsku situaciju. Avantura za jednu noć izgleda privlačno, ali je najgore moguće rešenje ako ste već u vezi. Stanje se popravlja, a time ste i vi bolje raspoloženi.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Očekuje vas poboljšanje finasijske situacije kao i pohvale osoba koje su vam važne u poslu, bićete zadovoljni, šteta što vas to kratko drži. Ukoliko ste prećutali i prevazišli neprijatnu situaciju očekuje vas poboljšanje odnosa. Danas se bolje osećate ali biste ipak trebali da odete na kontrolu ako tegobe ne jenjavaju.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Saradnici vas podržavaju, određene osobe imaju nešto protiv vaših planova ali uz diplomatski pristup privolećete ih na saradnju. Prijatelji vam pripremaju iznenađenje, ako se nađete na skupu ili proslavi imaćete interesantan susret. Sasvim dobro, možete očekivati bolju kondiciju i više energije.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Pokušajte da odredite prioritete, ne dozvolite da vam se gomilaju računi, jer ćete situaciju sve teže kontrolisati. Loša atmosfera između vas i partnera trajaće, iako želite da razgovarate o problemima on se povlači. Osećate se sasvim dobro.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ako radite u kolektivu bićete predloženi da prisustvujete skupu u kome ćete predstavljati vašu organizaciju. Očekuje vas uzbudljiv dan, a vi ste se pretvorili u iščekivanje, dati su vam signali za vezu. Potrudite se malo... Izađite u prirodu, šetajte, trčite…

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Korigujte svoje planove i razmislite na koji način ćete ih najlakše ostvariti, imaćete podršku. Ako ste slobodni, rešićete određene dileme u odnosu na osobu koja vam se dopada, stavite joj do znanja da ste otvoreni za saradnju. Prilagodite ishranu i uvedite voće i žitarice svakodnevno u obrok.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Imate aspekte da dobijete dugo očekivani novac, posebno će vas obradovati saradnja sa simpatičnim kolegom. Porodica će se umešati u vašu vezu a rasprava oko nečega može biti prilično neugodna. U dobroj ste formi, poslednje vreme malo više vodite računa o sebi.

Foto: Pixabay.com,

Autor: