AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Na poslovnom planu nova događanja. Dobar je odnos sa novim saradnikom rođenim u znaku Strelac. Odličan spoj, ideja i akcija. Možda ne bi bilo loše da se okrenete novim ljubavima sa više strasti a manje interesa. Ljubav sa Vagom ili Lavom je dobar pogodak. Psihički disbalans.

Foto: Pixabay.com

BIK

Razvijate se u poslu koji radite mnogo brže nego očekivano. To je vaša prednost za dobru zaradu. Mnogo harizme daje ponekad velike kriterijume. Uvek ste ispred drugih, a to nekad nije prednost. Obratite pažnju na zglobove.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Dobra poslovna veza može da se stvara. Mnogi su mrzovoljni ali vi ste znak koji voli izazove, uvek novo, pozitivno. Dobro bi bilo da se uputite u vezu sa Devicom. Blizanac u braku u porodici mora da reši jedan važan problem. Problem sa kičmom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Iznenadnu ponudu posla gde ćete biti veoma unapređeni je vreme kada konačno sijate. Verujte u sebe i svoje snove. Vodolija se uklapaja u profil ličnosti koje vama odgovara. Teški ste, ali ipak znate da izaberete partnera. Osećaj tegobe u grudima.

Foto: Pixabay.com

LAV

Čuvajte novac, ne rasipajte. Lav zna da u pojedinim trenucima izgubi kontrolu. Moraćete da se otvorite i budete direktni. Tajanstvenost, egoizam, odvojenost od drugih neće vam puno pomoći da se stabilizujete. Osetljivi stomak bi trebalo da lečite prirodnim čajevima.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Spremni ste za sve novitete. Transformacija. Budite spremni na velika ulaganja. Potpisujete ugovor sa inostranstvom. Vodite miran život. Ne volite gužvu već odabrano društvo. Odmarajte.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Prijatelji vam pomažu, oni su najvažniji faktor u poslovanju. Znate da ih dobro organizujete. Bićete pred teškoćom da li da ostvarite sve ili da se žrtvujete. Odlučite kako da rešite problem. Raspoloženje je najvažnije za zdravlje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Dobre rezultate a posebno jak profit možete očekivati tokom dana. Svaka Škorpija teži dobroj zaradi. Ne preterujte u svojim napornim zahtevima. Ponekad vaša ljubomora zna biti ogromna, psihički teška. Bez većih problema.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Mnogo uspeha u novom poslu sa novim ljudima. Potrebna vam je nadahnutost, osveženje. Novo i samo novo je za vas. Nikako da se vratite jednoj Škorpiji jer ćete morati da ,,platite” za sve. Skloni ste promeni raspoloženja.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Najsigurniji ste kada sami radite. Vaša kreativnost nije uobičajena, ona se odlikuje stalnim radom, inovacijama, potragom za novim izazovima. Očekuje vas iznenađenje. Možda je baš to ta osoba koju ste čekali danima, godinama, ne propuštajte priliku. Niste lošeg zdravlja.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Dobar period za novac uveče. Možda ćete dobiti pozajmicu, kredit, neko vam pomaže. Doćiće druga osoba koja vam je u sudbini, što je i nebeska potvrda. Problem sa venama.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas je dan kada možete da rešite zaostale probleme, nije vam potreban niko, jer ste dovoljno imaginativni da možete sami da se snađete. Ako ste u braku, onda vaš partner često pati za vama. Morate više vremena da provodite sa njim. Dobro se osećate.

Foto: Pixabay.com,

Autor: