AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Moraćete više da se trudite da bih vas drugi više zapazili. Ponekad imate osećaj da tapkate u mestu. Nadate se rezultatima rada. U nekoj čudnoj vezi se nalazite. Morate da definišete taj status. To očekuje i partner pored vas. Umorni ste i nervozni. Uradite nešto za sebe.

Foto: Pixabay.com

BIK

Pokažite svoj kreativni potencijal. To vam podiže entuzijazam, elan za rad. Sigurno ćete napraviti dobar poslovni kontakt i novac. Verovatno postoji neki problem sa porodicom partnera. To vas čini nervoznim i pomalo nestabilnim. Oslobodite se strahova od mogućih grešaka.

Foto: Pixabay.com

BLIZANAC

Vaši planovi i ambicije su pojačani u današnjem danu. Stremite ka svom cilju. Drugačije ne znate da poslujete sem na taj način. Prva dekada ovog znaka može da ima napredak u ljubavi. Potrudite se. Susret sa osobom koja je Bik ili Strelac iz inostranstva. Skloniji ste prehladama.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ulazite u jedan dobar poslovni period koji će vam doprineti da se oslobodite dugovanja koja vučete duže. Dobro ljubavno slaganje sa Vodolijama, Vagama ili Jarčevima. Sigurno je da ćete sa njima imati dobar provod i zabavu. Slaba tačka su zubi i cirkulacija posebno kod žena rođenih u znaku Raka.

Foto: Pixabay.com

LAV

Odlučne i uporne sreća prati - kažu. Iskoristite ovaj dan za dobru poslovnu komunikaciju. U ovom segmentu ste dominantni, jer vam se pruža prilika se stabilizujete kroz emocije i ispravite greške u vezi ukoliko su bile. Nađite način da se oslobodite negativne energije.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Drugi vole da dominiraju u vašem životu. Nameću vam svoj sistem rada, traži izveštaje. Morate da prekinete takav stil. Ne rasipajte energiju na isterivanje pravde, sitnice koje su vam nebitne, zbog drugih nevažnih vama osoba. Izbegavajte kafu ili alkohol ukoliko je moguće što više.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Dobili ste jednu novu količinu energije koju možete da iskoristite u smislu svojih poslovnih interesa. Shvatili ste da nije potrebno preterano ulaganje, trošenje. Kada su poslovi uredu onda vam je i ljubav na povoljnom nivou. Slobodne Vage mogu da uživaju večeras u društvu. Najbolje funkcionšete u ranim jutarnjim satima.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Danas vam je dan velikog novca. Ulazite konačno u dobar period kojim se toliko radujete. Ovaj dan je za druženje sa partnerom. Iako mnogi od vas imaju zahtevan posao, nisu tu, rade non-stop, putuju, biće razmene sms pruka, telefon koji stalno zvoni. Čuvajte se vaše podsvesti koja često emituje loše misli u svest.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Budite spremni kada dobijete poziv za nov posao koji je povezan sa inostranstvom, verovatno Amerika. To dugo iščekujete. Ne dosađujte partneru stalnom brigom, plakanjem, ljubomorisanjem. To stvara dosadu. Ako imate osećaj nedostatka energije uradite test intolerancije na hranu.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Da li ste sigurni u sebe, u ono što radite? Ako jeste, onda nećete danas imati problem na veoma bitnom poslovnom sastanku. Opušteno i elokventno. Sviđa vam se jedan Ovan. Ne budite kruti, otvorite te vaše lepe i krupne oči. Ovan očekuje smešak. Disbalans štitne žlezde.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Nema potrebe da se žurite ili ubrzavate neke poslovne procese. Polako radite i sve prolazi fenomenalno. Platonski odnos sa jednom osobom iz vazdušnog znaka može da vam popravi raspoloženje. Bez obzira na sve, vi volite sve što je pomalo čudno i neobično. To je deo vaše energije. Potrebno vam je opuštanje.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Sa sobom ponesite notes i olovku kako bi zapisali sve što je potrebno da zapamtite. Biće vam potrebna pomoć jednog Strelca koji može da vam promeni život na bolje. Dobro slaganje sa Rakovima i Lavovima. Mnogo lepih trenutaka sa nekim od ta dva sazvežđa večeras. Smirite unutrašnju nervozu.

Foto: Pixabay.com,

Autor: