AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Novi poslovni partner vas zove da se vidite negde van grada ili pod nekim neobičnim okolnostima. Niste sigurni o čemu se radi. Ako ste u dugoj vezi koja stagnira, moguće je da gubite strpljenje i tražite nova uzbuđenja. Bavite se sportom, fitnesom.

Foto: Pixabay.com

BIK

Trenutno delujete po nečijem savetu i svesni ste toga da ste ipak trebali sebe da poslušate. To je najsigurnije. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati pad samopouzdanja danas ili razmišljate o osobi koju ne možete imati. Prehlade, osetljiv urogenitalni trakt.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Imate zaista velika očekivanja od novog projekta koji je na pomolu. Vi ste tu samo pomoćnik, ali ćete svejedno imati velike koristi od svega toga. Moguće je razočarenje. Jednostavno niste na istim talasnim dužinama. Realno razmišljate. Problemi sa želucem, žuč.

Foto: Pixabay.com

RAK

Sve ono što danas budete uradili može, a i biće, upotrebljeno protiv vas ako budete pravili greške. Pazite kako radite, komunicirate. Prevelike emocije koje će partnera ili otopiti ili oterati. Bar ćete konačno znati na čemu ste. U okviru svoje kuće nalazite mir.

Foto: Pixabay.com

LAV

U slučaju da niste uzeli slobodan dan i niste na bolovanju, otkazaće vam smenu ili potpuno promeniti planove. Sada vam odgovara stariji partner. Neko ko vam pruža sigurnost. Nije vreme za avanture i rizike. Tajne veze mogu biti otkrivene. Problemi u predelu abdomena.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Maštate… Razmišljate o tome šta je pravedno a šta ne i pitate se kako su neki ljudi dospeli na više pozicije od vas. Ako ste slobodni dan je veoma dobar za opuštanje na nekom javnom mestu gde biste mogli upoznati mlađu, atraktivnu osobu. Sem nervoze, solidno stanje.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Danas možete da zapečatite ili potpišete neki važan ugovor, dokument. Dan je povoljan ako rešavate bilo kakvu papirologiju ili imate posla sa sudom. Ako partner zna šta hoće, preuzima inicijativu i njegovi ste za tren oka! Glavobolje, opasnost od opekotina.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Imate utisak da se ništa ne menja. Nećete izdržati tako još dugo. Previše vam smeta takvo stanje bez akcije. Zreli ste dovoljno da biste znali kako da se postavite. Nekad je bolje prećutati. Ako ste slobodni, Ovan ili Vodolija vam neće odoleti. Moguć osip po koži.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Jednostavno niste zadovoljni reformama koje se sprovode i nostalgični ste… Nekad je možda bilo bolje, ali moramo živeti u sadašnjosti. Imate osećaj da se druga strana poigrava sa vama. Odnosi “idi mi- dođi mi” neće potrajati. Želite više. Sklonost gojenju i prejedanju.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Imate samopouzdanja i oslanjate se na sebe i svoje iskustvo mnogo više nego na sreću. Mogućnost da se ostvari profit na javnim mestima zabave. Danas ćete svoju ljubav pokazivati malim gestovima. Oni koji vas dobro poznaju znaće to da cene. Opasnost od povrede ili pada.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Izgubili ste kompas. Jedno vam obećavaju a drugo se dešava. Ako vam se ukaže prilika povoljna je saradnja sa osobom iz drugog grada. Poigravali ste se sa nekima, sa nekima i ne baš ali imate osećaj da vas Amorova strelica stiže iako ste se potrudili da joj umaknete. Problemi u predelu glave ali i sa pritiskom.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Moguće je da će neko od rođaka želeti da vam se umeša u posao ili da vam ponudi nešto. Ne verujte obećanjima. Partner će vas malo spustiti na zemlju. Niste baš oduševljeni zbog toga ali istina je to. Nikako da se prepustite raspravi ili svađi. Problemi sa krvnom slikom.

Foto: Pixabay.com,

Autor: