AKTUELNO

Svaki horoskopski znak ima "taj" mesec u godini, kad mu sve ide od ruke, kad se sve karte otvaraju, kad sve ide onako kako je zamišljeno.

Blizanci

Januar je mesec rezervisan za Blizance i biće presudan za njihov ljubavni život. Jupiterova pozicija će uraditi svoj posao i slobodni pripadnici ovog znaka će konačno upoznati ljubav svog žvota. Zauzeti Blizanci imaće uzdrmane emotivne odnose, ali ovo je pravo vreme da naprave promenu u svom životu. Iako će delovati da raskid nije najbolja stvar za njih, ubrzo će ih astrološka energija demantovati i pokazati im pravi put ljubavi kojim treba da koračaju.

Pročitajte još: LJUBOMORAN I POSESIVAN, a to niko za OVAJ ZNAK ne bi pomislio

Devica

Devici je januar dobar mesec za početak nove ljubavi, ali to nije odlučujući faktor za ovaj pedantni Zodijak. Posao i novčani priliv će promeniti mnoge stvari u životu Device, naročito one koje već duže vreme imaju problema u vezi sa poslom. Januar je rezrevisan da se naplati sav trud i rad iz 2017. godine i to sa kamatom jer će upravo tako i biti. Device časte barem dve ture ovaj mesec.

Škorpija

Škorpiji se sve otvara ovog januara. Astralna energija je takva da ljubav, posao i lično zadovoljstvo će biti na vrhuncu. Zauzete Škorpije nek se spreme za još jedan korak u emotivnom životu, a slobodne nek se opuste tokom januara i nek ne očekuju previše. Ovo bi bilo dobro vreme da stavite svoje ideje na papir i započnete nove poduhvate koji izgledaju potuno ostvarivi. Sanjajte velike snove i ne dajte da budete prevareni od ljudi oko vas.

#Horoskop

'