AKTUELNO

Ne ide mu baš sve kako treba!

Ovaj dan u rijaliti programu, o kome priča ceo region "Zadruga", morao je da počne novo organizacijom. Čim su otvorili oči, stanare luksuznog grada nadomak Beograda dočekalo je novo pismo gde su napisane sugestije za vođu, čiju dužnost trenutno obavlja Đexon.

Foto: TvPink Printscreen

Primetili smo da se u Zadruzi ne zna ko je za šta zadužen, a to se Velikom šefu ne dopada. Isto tako nam se čini da nijedan potrčko nije na usluzi. Vođa deluje potpuno nezainteresovano. Vođa mora da održi sastanak na kom će biti svi. Zatim, na tom sastanku treba da se podele svi poslovi. Vođa se mora potruditi oko Zadruge i zadrugara, i da u vašem gradu sve funkcioniše. - pročitao je Đexon.

Sve ono što je pisalo u pismu primetili su i ostali stanari, pa su zato odmah počeli da prave novi raspored poslova. Vođa je odlučio da pod operu Maca Diskrecija, Luna Đogani i Mina Vrbaški. Dok će sudove prati Sara Reljić i Zorana Stefanović. Higijeničar, za vreme Đexonove vladavine, biće Marko Zec, koji se sam prijavio za ovu dužnos, a njegov zadatak će biti sakupljanje smeća na celom imanju "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Ja stvarno dajem otkaz - u jednom trenutku izjavio je reper, jer nije baš odmah mogao da se dogovori sa ostalim Zadrugarima.

Nije lako bilo odlučiti ko će šta da radi, pa je zato u toku sastanka, bilo dosta upadica i prepirki. Kako je sve to izgledalo, takođe i ko je zadužen da muze krave, pogledajte:

POGLEDAJTE: OVO ĆE SVE OBRADOVATI: DŽEJ ulazi u ZADRUGU, evo i ZAŠTO! (FOTO)

Autor: S.K.

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

'