AKTUELNO

Postoje horoskopski znaci koji su kompatibilniji od drugih, a određeni znaci čine odličan roditeljski tim u odnosu na druge. Kompatibilni horoskopski znaci u velikoj meri utiču na to kakva će deca biti, a ne prvenstveno fizički.

Jer sva deca su preslatka, ali će se neka odlikovati unutrašnjom lepotom, hrabrošću ili, na primer, slobodnim duhom zbog načina na koji su vaspitani. Iako je roditeljstvo težak posao, ovih 5 horoskopskih znakova će se odlično snaći u toj ulozi, a zajedno će stvoriti divno potomstvo.

1. Ovan i Strelac

Ova dva vatrena znaka imaju eksplozivnu energiju koja vezu čini veoma strastvenom. Ako se ova iskra između njih dvoje pretvori u doživotno partnerstvo, Ovna i Strelca očekuje uzbudljiv zajednički život. Od para željnog uzbuđenja biće divna, hrabra i avanturistička deca. Njihova deca će biti samouverena i spremna da prihvate svaki izazov baš kao i njihovi roditelji! Ovan i Strelac će svoje bebe učiti o lepoti sveta.

2. Bik i Vaga

Bik i Vaga izgledaju dobro zajedno. Imaju dobar ukus i stil i svoju ljubav prema modi će preneti na svoju decu. Dakle, ako vidite par sa najbolje obučenim bebama, velike su šanse da su roditelji bik ili vaga! Pomislite na sve slatke mašne, elegantne cipele i divnu odeću - njihovo dete će izgledati prelepo od glave do pete.

Foto: Pixabay.com

3. Rak i Ovan

Rak i Ovan imaju dobre komunikacione veštine i velike snove. Odgajaće lepu decu slobodnog i srećnog duha. Dete sa roditeljima Raka i Ovna uvek će biti učeno da je nebo granica. Njihova deca će postići velike stvari i uvek će činiti svoje roditelje ponosnim! Zbog svojih dobrih komunikacionih veština, Rak i Ovan će imati najskladniju porodicu sa najmanje svađa.

4. Devica i Jarac

Devica i Jarac su vredni radnici koji uvek rade sve zajedno, a ove kvalitete će preneti na svoju decu. Njihova deca će biti veoma pametna i znaće kako da se nose sa svakom situacijom. Takođe, zbog svoje inteligencije, marljivosti i spoljašnje i unutrašnje lepote – biće na najboljem putu ka uspehu!

5. Vaga i Devica

Vaga ističe ekstrovertnu stranu obično stidljive Device, a kada odluče da imaju decu, njihova deca će biti dobro vaspitana i pažljiva. Deca Vaga i Devica brzo će se naviknuti na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voleće da budu u blizini ljudi. Takođe, zbog toga će razvijati sopstvenu grupu prijatelja iz detinjstva, i možda će biti poznati kao najpopularnija deca u školi.