AKTUELNO

Kada smo srećni, to se vidi na nama i uglavnom to ne znamo da sakrijemo. Evo na koji način horoskopski znaci pokazuju radost.

Ljudi pokazuju radost na različite načine: smejanjem, plakanjem, preteranom energijom ili pevušenjem. Međutim, postoje navike koje su karakteristične za svaki znak Zodijaka. Evo kako horoskopski znaci iskazuju sreću.

Ovan

Ovnovi se najčešće pridružuju šalama o sebi, njihova impulsivnost je smanjena na minimum i uglavnom u ovim trenucima čvrsto spavaju. Oni puštaju druge da u potpunosti rade šta žele o postaju veoma privrženi.

Bik

Predstavnici ovog znaka se ne oslanjanju na finansije da bi bili zadovoljni. Zaboravljaju stvari koje ih muče iz prošlosti, postaju emocionalniji i lako nalaze balans između posla i zadovoljstva.

Blizanci

Blizanci neverovatno mnogo pričaju bez obzira ko je u njihovoj blizini. Veoma su fokusirani i produktivni u trenucima kada su srećni. Takođe, mnogo se smeju šalama i imaju povećanu potrebu za komunikaciju.

Rak

Rakovi u trenucima kada su srećni, žive u datom trenutku i gube osećaj zavisnosti. Zrače pozitivnošću i imaju bujnu maštu i budni sanjaju. Imaju i veću sklonost ka druženju.

Lav

Lavovi nisu više toliko željni pažnje. Pored toga, imaju povećan osećaj poverenja i velikodušnosti. Ne obraćaju pažnju na kritiku i i uživaju u danu.

Devica

Neverovatno, ali istinito. Device iskazuju radost tako što su opuštene i nemaju osećaj strepnje. Ne ispoljava uobičajene kompulzije, ima pozitivnu sliku o sebi, komunikativna je i samouverena.

Vaga

Vaga u danima radosti živi bez stresa i gluposti. Veoma su društvene i šarmantne i imaju smanjenu potrebu da se dokazuju. Samim tim, umanjuje se i broj verbalnih ispada, veoma su privrženi i kreativni.

Škorpija

U trenucima sreće, Škorpija smanjuje svoj cinizam i zamenjuje ga humorom. Voljan je da razmotri nove ideje, a veoma je velikodušna prema bliskim osobama.

Strelac

Strelčevi su preterano entuzijastični i puni energije i zabave. Mnogo se smeju, veoma su srdačni druželjubivi. Često ne može da stoji u jednom mestu, teško se koncentrišu na posao i nisu preterano produktivni.

Jarac

Iskazivanje radosti kod Jarčeva se manifestuje gubitkom nesigurnosti. Budu ispunjeni ljubavlju, toplinom, tolerancijom i često su veoma duhoviti. Često više vremena posvećuju sebi.

Vodolija

Vodolije se mnogo raspričaju i nisu toliko usredsređeni na budućnost. Veoma su jasne i nisu toliko kontradiktorne. Javljaju im se mnoge ideje i inovacije.

Ribe

Ribe u ovim situacijama ne žele da beže i da se izoluju. Ne dozvoljavaju negativnim emocijama da utiču na njih, aktiviraju maštu i žele da budu u kontaktu sa ljudima i ispunjeni su pozitivnom energijom.

Autor: