AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Lagano krenite sa poslovima koje rutinski radite. Nije vam dan za specijalne novine. Nešto staro se rešava i mami vam osmeh na lice. Privlačite pažnju suprotnog pola. Vas opet provocira neko iz prošlosti. Zauzeti Ovnovi žele svoj dom i sigurnost.

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas imate određeni jačinu u komunikaciji sa saradnicima. Iskoristite to da nešto preokrenete u svoju korist. Interesantne novine su na pomolu. Kod mnogih i "zabranjeno voće". Raspoloženi ste da se opustite i upustite u novu avanturu.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Odličan vam je dan za kontakt sa strancima i ljudima iz drugih mesta. Vi na kraju ipak samo želite da se opustite i pobegnete od posla. Neko će vas zainteresovati svojom pričom. Neće vam smetati ni godine ni fizički izgled. Zauzeti će praviti interesantne finansijske konstrukcije.

Foto: Pixabay.com

RAK

Dobro motivišete druge. Iskoristite tu pokretačku energiju za stvari koje su vam bitne. Sjajni ste i u partnerskim odnosima. Flertovaćete svesno ili nesvesno. Želite da stavite tačku na nešto. Mnogima će to poći za rukom. Zauzeti žele na put.

Foto: Pixabay.com

LAV

Sve vam ide od ruke. Samo se opustite i prepustite. Interesantne informacije vam otvaraju neka vrata. Ne bavite se konkurencijom. Privućiće vas neko ko deluje tajanstveno ili mistično. Ako se nađete u drugom gradu, nova ljubav vam je sasvim izvesna.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Prijaju vam priče o potencijalnim promenama. Za sada se dosta toga naglašava ali ćete sačekati na realizaciju. Interesantni susreti su vam u vezi sa druženjem sa prijateljima. Sasvim spontano treba sa nekim da se zbližite.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Možete da zasijate u stvari koja vas interesuje a danas je na dnevnom redu. Vaše ambicije rastu. Prilagodite se novonastalim okolnostima. Tokom današnjeg dana možete da naletite na nekoga ko bi bio dovoljno šarmantan i dominantan da možete da se opustite.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Dan će vam biti pun iznenađenja i promene planova. Zato se opustite i što manje planirajte. Neko će vas prijatno iznenaditi. Potreba za romantikom je naglašena kod većine. Izazvaćete nekoga. Zauzeti maštaju o proširenju porodice ili preseljenju.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Prihvatate nove izazove. Pazite koliko će vaš privatan život da trpi. A vama već fali više opuštanja. Interesantne novine su na pomolu u slučaju da se pokrenete i izađete. Privućiće vas osoba vatrenog temperamenta i izgleda.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Očekuju vas olakšavajuće okolnosti u onome što danas završavate. Tražite pomoć i dobićete je. Mada i vaša tvrdoglavost radi. Možete da osvojite nekoga ko vam u prvi mah deluje kao da je van vaše lige. Uz samo malo takta dobijate ono što želite.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Kockaćete se u nečemu danas. Većini su velike šanse da dobiju ono što hoće. Konkurencija vas motiviše. Verovatno imate nekoga u glavi. Maštate a vođeni ste dobrim utiskom. Zauzeti su posvećeniji voljenoj osobi.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Napredujete u poslovnoj hijerarhiji. Nešto se menja u vašu korist. Bez obzira što se osećate iscrpljeno, pažljivo ispratite današnja dešavanja. Ako ste slobodni, želite da obnovite neki kontakt iz prošlosti. Zauzeti žele više vremena sa voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Zvezde

'