AKTUELNO

Neki horoskopski znakovi su skloniji svađi od drugih, a ima i onih koji ne dozvoljavaju da dokažete da nisu u pravu. Ovo su horoskopski znaci koji iz svake rasprave izlaze kao pobednici.

Astrolozi navode da, ukoliko se nađete usred svađe s nekim od vazdušnih horoskopskih znakova, sigurno nećete dobiti bitku. Takvim znacima je pobeda zagarantovana baš svaki put.

Vazdušni znaci su najpametniji, mudri i znaju kako da istaknu argumente, rekla je astrolog Frančeska Odi.

Za razliku od vatrenih znakova koje pokreće strast ili vodenih koje pokreću emocije, vazdušni znaci se vode logikom. Poznati su po svom intelektu i komunikacijskim veštinama. Analiziraju ljude i ideje. Znaju kako ostati sabrani pod pritiskom, pa stoga nije čudo da redovno pobeđuju u svađama. Postoje znakovi koji su skloniji svađi od drugih, ali to ne znači da znaku kako iz njih izaći kao pobednici, piše 24.sata.hr.

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i ponekad im je teško da dokažu da nisu u pravu a čvrsto veruju suprotno. Znakovi poput Strelca ili Raka mrze kada nisu u pravu, ali se neće sukobiti s vama ukoliko smatrate da su u pravu. Vazdušni znakovi svađe dobjaju zahvaljujući logičkom razmišljanju. Ipak, nisu jedini koji znaju da pobede.

Astrolozi tvrde da ovi znakovi pobeđuju u svakoj svađi:

1. Ovan

Ovan je ratnik i spreman je za sve ishode bitke. U svaku bitku ulazi u punoj ratnoj opremi i uvek će napasti kako bi pobedio, objašnjava astrologinja Elisa Robin dodajući kako je snažan napad u očima ovna najbolja obrana.

"Ako vas vole, možda će prilagoditi retoriku i razgovarati blažim tonovima, ali još uvak imaju nameru da vas pobede", kazala je Robin.

Kao vatreni znak, Ovan je po prirodi strastven. Kao prvi znak zodijaka, svuda voli da bude na prvom mestu. Kad stvari ne idu po njihovom, izgube prisebnost. Odi tvrdi da je s njima frustrirajuće svađati se. Čak i kada nisu u parvu, reći će što god treba samo kako bi pobedili.

2. Blizanci

Blizancima vlada Merkur, pa im je komunikacija vrlo važna. Vole da razgovaraju s ljudima, upijaju puno informacija i zbog toga često znaju sve o svima. Ako planirate da pobijedite u svađi s blizancem, srećno! Odi tvrdi da je to nemoguće.

"Blizance je teško pobediti zato jer znaju toliko puno i mogu da se igraju rečima. Oni su među najpametnijim znakovima, a u načinu razmišljanja su vrlo okretni i prilagodljivi", kazala je.

Foto: Pexels

3. Lav

Lav je kralj svih životinja, sve vidi i zna. Ući u svađu sa celom svojom svitom, posebnim fasciklom prepunim detalja istraživanja o temi i proverenim informacijama. Pobediće u svađi jer je to pravo kralja, objašnjava Robin dodajući kako Lav u svađu ulazi spreman, a zbog toga se oseća moćnim i sposobnim.

Ulažu vreme u istraživanje činjenica, pa je popriličan izazov uveriti ih da nisu u pravu.

4. Vaga

Vaga predstavlja ravnotežu i iako joj ponekad predbacuju neodlučnost, ona zapravo teži pravednosti. Odi kaže da pobeđuju u svađama jer su majstori pregovora.

"Vage su pametne i pokušaće s vama pronaći razumno rešenje. Imaju velik dar da ostanu prisebni i ne gube pažnju", kazala je. Dodatno, znaju kako pridobiti ljude rečima. Mirni su i racionalni, pa se često nije teško složiti s njihovim viđenjem stvari.

5. Škorpija

Škorpije su intenzivni, a Robin kaže da zbog njihove reputacije retki s njima ulaze u sukob.

"Mogu biti veoma snažni i uništiti svakog oponenta. Iako možda ne raspolažu pravim informacijama, verovaćete da imaju sve odgovore zahvaljujući njihovoj moći prezentacije", pojasnila je.

Ako se svađate sa Škorpijom, budite sigurni da je oko vredne teme jer imaju reputaciju da skoče za vrat ako se zaista uzrujaju.

6. Vodolija

Vodolija je još jedan pametan znak koji se vodi logikom. Često pokušava da se prilagodi kako bi izbegao svađu, ali ako do nje ipak dođe, redovno pobeđuju.

Robin navodi kako će vas uveriti da ste vi pobedili, ali zapravo su se isključili onoga trenutka kad ste počeli da govorite.

"Otići ćete uvereni da ste ih uerili u svoj stav, ali oni vas uopšte nisu čuli. Ako se čak ne trude da vas slušaju, znači da misle da ste limitirani u svom načinu razmišljanja", kazala je.

Znati kako pobediti u svađi veština je koju se može naučiti. Vazdušnim znakovima je lakše jer ih ne vode emocije nego logika, dok vatreni znakovi poput ovna imaju tu sposobnost zbog silne želje da pobede bez obzira na sve.

#Horoskop

#Svađa