AKTUELNO

Evo kako ćete izgledati u starosti.

Da li vas zanima da li ćete brzo ostariti ili ćete zauvek ostati mladi? Zvezde mogu da nam daju odgovor na ovo pitanje!

Iako na proces starenja utiču različiti faktori, od genetike do kvaliteta života, moguće je izdvojiti horoskopske znakove koji večno ostaju mladi, kao i one koji se teško bore sa godinama.

OVAN

Starenje vas ne pogađa previše. Najviše problema za vas predstavlja odrastavljanje i upadanje u rutinu. Zato Ovnovi, fokusirajte se na sadašnjost, a ne na budućnost. Uživajte u spontanim noćnim izlascima, koji su vam i dalje zanimljivi kod mladih. Svakodnevne rutine mogu da vam odmognu da zadržite posao ili stvorite stabilan plan budžeta. Da biste to sprečili vežbajte kako da održite disciplinu u životu.

BIK

Kada je u pitanju starenje, vi uživate u tom procesu. Voleli ste svoje odrastanje. Naročito dok ste bili mladi, želeli ste da snosite odgovornost. Uživali ste u osećaju uspeha dok ispunjavate ciljeve koji su vam postavljeni. Željeli ste da odrastete i osnujete porodicu, imate stabilnu karijeru i dobre finansije. Bikovi su u dečjim godinama mirna, stidljiva i tiha deca sklona da stvari drže za sebe. Iako izgledaju čudno kao deca, kako odrastu, drugi počinju da im se dive zbog neverovatne radne etike.

BLIZANCI

Za vas je starenje bilo poput finog vina, kako starite bićete sve mirniji. Drugi vas smatraju bezobzirnim i neodlučnim. Vaše sarkastično ponašanje posebno iritira. Iako imate divlju ličnost, vremenom ćete pronaći način da uravnotežite svoj život. Uživaćete u pronalaženju dubljeg smisla života, ljubavi i odnosa. Uvek bi trebalo da održavate istu zanosnu energiju tokom celog života, da biste uspešno ostarili.

RAK

Starenje vas snažno pogađa, a zatim odjednom, poput Meseca se pomlađujete i izgledate zauvek mlado. Ponekad se bol zbog slomljenog može pojaviti na vašem licu, ali ništa što malo odmora ili dobar plač ne mogu da izleče. Slično kao i Mesec, imate rutinu koje se obično držite. Ljubaznost će vas zauvek činiti privlačnim. Obično ste saosećajni i nesebični. Ako ne možete otvoriti svoje srce da biste se zaljubili u sebe, nećete uspeti da graciozno starite.

LAV

S obzirom da ste kraljevski znak, pa bez obzira koliko starenje utiče na vas, nosite ga kao da je kraljevska nagrada. Lav je spreman da uradi sve što je potrebno u cilju sticanja čvršćih pozicija na hijerarhijskoj lestvici životnih vrednosti. Čak i nakon odrastanja, nosićete istu strast i uzbuđenje koje privlači druge. Obično se uključujete u razne organizacije, kao način da se zadržite iznad društvene hijerarhije. Zbog toga ste večno mladi.

DEVICA

Smatra se da Device imaju staru dušu. Dok su drugi izgledali mlađe, vi ste izgledali stariji, a sada kada starite, izgledate kao najmlađi u vašem okruženju. Teže ostvarujete vezu sa mlađima od sebe. Poznato je da ste uredni i organizovani zbog čega se smatrate savršenim kandidatima za sjajnu karijeru. Nestrpljivi ste da se iselite iz kuća svojih roditelja da biste stvorili svoj život i porodicu.  Organizacijske veštine vode vas ka uspešnom životu.

#Horoskop

#zodijak

<
'