AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

Foto: Pixabay.com

OVAN Danas ste neverovatno kreativni i time dolazite u centar pažnje. Komuniciraćete uglavnom sa istomišljenicima. Vaši ciljevi će vrlo brzo postati jasni. Za sada bi trebalo da iskoristite trenutne mogućnosti. U emotivnom delu može da vas pomeri javljanje osobe iz prošlosti.

Foto: Pixabay.com

BIK Uživate u komunikaciji sa drugima, ali ipak izbegnite osobe koje samo kukaju i opterećuju vas imaginarnim problemima. Kolektivne aktivnosti će vas opuštati. Upravo u većem društvu možete da upoznate nekoga ko će vam se svideti.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI Vaše eventualne emotivne reakcije mogu nepotrebno da iskomplikuju vaš dalji razvoj (poslovni ili emotivni). Verovatno ćete imati priliku da utičete na druge, ali je bitno da sagledate svoje interese u stvarima koje slede. Prijatne vesti vam donose zemljani znaci.

Foto: Pixabay.com

RAK Danas dolazite do izvesnih rešenja u vezi pitanja koja su vas mučila. Optimizam se ponovo budi, ali ste vi i dalje ekstrasenzitivni pa vam je savet da boravite na mestima koja su vam prijatna. Preko prijatelja možete da upoznate nekoga interesantnog.

Foto: Pixabay.com

LAV Uspevate sve da držite pod kontrolom. Počinjete da sijate. Kod nekih je prisutno nezadovoljstvo na emotivnom planu, ali ćete danas doći do izvesnih kompromisa koji vam donose olakšanje. Slobodni uživaju u flertu na javnom mestu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA Pruža vam se prilika da nastavite ili obnovite jednu saradnju. Može vas prijatno iznenaditi neko iz kruga prijatelja. Zauzeti će rešavati zajednički problem vezan za finansije. Slobodni bi trebalo da izađu u večernjim satima. Prijatno će se iznenaditi.

Foto: Pixabay.com

VAGA Saradnici sa kojima intenzivnije kontaktirate su optimistični i ambiciozni, pa će vam te saradnje prijati. Na pomolu su novi projekti koji vam deluju interesantno. Vazdušni znaci su vam najbolji za saradnju. Emotivni deo je pun iznenađenja tokom celog dana.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA Otvaraju vam se nove mogućnosti kroz kontakte sa ljudima iz drugih mesta, možda i inostranstva. Posao vas trenutno mnogo ne opterećuje. Na pomolu su i emotivne novine kod onih koji su slobodni. Zauzeti bi da planiraju kraći odmor.

Foto: Pixabay.com

STRELAC Povoljno vam je sve što ima veze sa inostransvom i strancima, bilo da je vezano za posao ili ljubav. Trenutno ste u čudnoj fazi. U večernjim satima će vas prijatno iznenaditi osoba suprotnog pola. Zauzeti žele neko proširenje.

Foto: Pixabay.com

JARAC Trudite se da funkcionišete u okviru nekog tima jer ćete tu dobijati bitne smernice. Finansije se polako popravljaju. Iskoristite okolnosti u kojima ste trenutno. U emotivnom delu, može da vas zainteresuje osoba sa bitnom razlikom u godinama.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA Danas ste impulsivniji i skloni raspravama sa ljudima koji vas okružuju. Ne trpite bilo kakva nametanja. Prijalo bi vam da promenite okruženje. Ljubav vas možda čeka baš na tom putu. Zauzeti će pričati o deci ili nekome iz kruga porodice.

Foto: Pixabay.com

RIBE Prijatno će vas iznenaditi vest da će se vaš finansijski status popraviti. Na emotivnom planu ste nesigurni, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Za tim nema potrebe, pa će vam današnja dešavanje upravo na to ukazati - opustite se.

N. Petričević

#Horoskop

#Ljubav

#Ovan

#Posao

#Zdravlje

'