AKTUELNO

U nastavku saznajte šta možete da očekujete od muškarca Bika u ljubavnoj vezi.

Kao drugi znak Zodijaka, Bik je stabilan, jak znak poznat po svojoj upornosti, ambicioznosti i tvrdoglavosti.  S obzirom na to da žene vole da analiziraju svoje potencijalne partnere i po horoskopu, mi ćemo vam u nastavku teksta predstaviti kakav je muškarac Bik u ljubavnim odnosima.

Muškarac rođen u ovom znaku je poznat po svojoj iskrenosti.  U njegovim odnosima nikada nema mesta igricama i ne zna da laže. Ali, od svoje partnerke očekuje isto.

Želi da u svakom trenutku njegova voljena bude onakva kakva jeste, bez laži i pretvaranja jer u suprotnom izgubiće poverenje. Kada uplovi u vezu, muškarac Bik voli da se ona polako odvija, bez pritiska jer ne voli da srlja kada je ljubav u pitanju.

On smatra da je ključ zdrave i kvalitetne veze u tome da se partneri polako upoznaju- korak po korak.Nisu skloni preuzimanju inicijative, ali kada se odluče na taj korak, dosta će analizirati potencijalnu devojku. 

Kada upoznate muškarca Bika na prvu loptu delovaće vam povučeno i stidljivo. Ali, kada upozna devojku koja mu se sviđa, brzo se opusti i otvori. Tada će sve učiniti da osvoji njeno srce. Veoma je šarmantan. 

Kada je siguran u osećanja svoje partnerke, tada je najbolji i najodaniji muškarac. Romantik je i uživa u dugim vezama.  Stoga, ako želite vezu bez obaveza, onda nema šta da tražite sa muškarcem Bikom. On ne gubi vreme i emocije u avanturama. Voli svoju rutinu i nipošto je se ne odriče. Sa njim ćete uvek znati na čemu ste.  

Bikovi su često vrlo nežni i osetljivi, ali upravo su to njegovi  kvaliteti po kojima se razlikuje od muškaraca rođenih u drugim znakovima.

Iako je do srži iskren, ne voli druge da opterećuje svojim problemima. Zato je sklon da krije svoju tugu. Tada partnerka mora dobro da se potruditi da sazna šta ga muči. Odlučan je želi da svojoj porodici obezbedi ugodan život. Kako bi to postigao, dosta je posvećen poslu.  Najveća mana muškaraca rođenih u ovom znaku je tvrdoglavost.  Teško prihvata tuđa mišljenja i ima potrebu da uvek bude u pravu. 

Kada odredi neki cilj, radiće na njemu bez obzira na sve i ponekad neće uzeti u obzir mišljenje svoje partneke jer veruje da on zna najbolje.

#Horoskop

#Ljubav

<
'