AKTUELNO

Supruga pokojnog fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana, u jednoj televizijskoj emisiji otkrila je u velikoj ispovesti kako su ona i deca znali poslednjih mesec dana da će bivši reprezentativac Jugoslavije uskoro umreti, ali da su odlučili da njemu ništa o tome ne pričaju.

Ona se rasplakala tokom priče o svom suprugu.

- Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome - poručila je Arijana u emisiji i dodala:

- To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje - rekla je Arijana na jednoj poznatoj italijanskog televiziji, dodajući:

- Nastavljam da živim za moju decu i da tako odajem počast Siniši, koji je bio veliki borac i koji je život voleo veoma, veoma. Želim da se sećam mog muža sve vreme. Bila je to velika ljubav i zaista sam srećna, i pored toga što nam se desilo.

Autor: