AKTUELNO

Supruga pokojnog Siniše Mihajlovića, Arijana Mihajlović (53), aktivna je na društvenim mrežama gde je sada pokazala kako uživa sa sinovima.

Arijana je uživala sa Dušanom i Nikolom na plaži, pozirala je u kupaćem kostimu i sa naočarama za sunce, a naslednici su bili bez majica i tom prilikom su pokazali mišićavo telo.

- Telohranitelji - napisala je Arijana u opisu fotografije.

Foto: Instagram.com

Svi su primetili tetovaže koje Dušan Mihajlović ima na ruci, dok na nozi ima istetoviran broj 11 koji je njegov otac nosio na dresu.

Podsetimo, proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović (54) izgubio je bitku sa opakom bolešću 16. decembra 2022, a sada je njegova supruga Arijana Mihajlović gostovala u jednoj poznatoj televizijskoj emisiji.

Arijana Mihajlović u velikoj ispovesti o nije mogla da zaustavi suze, te se pred kamerama slomila i zaplakala, dok je opisivala kako je izgledao njen život sa Sinišom Mihajlovićem.

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

- Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome - poručila je Arijana u emisiji i dodala:

- To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje - zaključila je Arijana na jednoj poznatoj italijanskog televiziji.

Autor: Nikola Žugić