AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su direktan plasman u osminu finala Lige Evropa, pošto su večeras u gostima odigrali nerešeno sa Bragom 1:1, u utakmici poslednjeg kola Grupe F.

Tok meča:

90. minut - Utakmica je produžena za pet minuta.

89. minut - Ređaju se šanse za domaće, nekoliko kornera za redom za Bragu, ali crveno-beli se nekako brane i čuvaju rezultat.

86. minut - Pokušao je napadač domaćih glavom posle centaršuta sa desne strane, ali ponovo pravo u Borjana koji je večeras jedan od najboljih među crveno-belima.

Pogledajte slavlje navijača Zvezde posle izjednačujućeg gola Kataia sa bele tačke.

77. minut - Krstičić ušao u igru umesto Kataia. Takođe, u igri je Degenek umesto Pankova.

68. minut - GOOOOOOOOOL - Katai donosi izjednačenje crveno-belima u Portugalu.

67. minut - PENAL za Zvezdu! Posle faula nad Pankovim sudija je pokazao na najstrožu kaznu.

62. minut - Gobeljić je izašao iz igre, umesto njega ušao je Gajić. Takođe, umesto Živkovića u igri je Pavkov, kao i Ben umesto Srnića.

52. minut - GOOOOOOOOOL! Siguran sa bele tačke bio je Galeno.

51. minut - PENAL za Bragu! Rukom je posle kornera igrao Marko Gobeljić, a posle gledanja VAR-a sudija je pokazao na penal.

Jedan dekica glavna je atrakcija na stadionu u Bragi. Svi na stadionu gledaju samo u ovoga iskusnog navijača portugalskog velikana.

46. minut - Počeo je drugi deo igre.

52. minut - GOOOOOOOOO! Siguran sa bele tačke bio je Galeno.

51. minut - PENAL za Bragu! Rukom je posle kornera igrao Marko Gobeljić, a posle gledanja VAR-a sudija je pokazao na penal.

Jedan dekica glavna je atrakcija na stadionu u Bragi. Svi na stadionu gledaju samo u ovoga iskusnog navijača portugalskog velikana.

46. minut - Počeo je drugi deo igre.

Završeno je prvo poluvreme na Munisipalu. U drugom meču ove grupe u Razgradu takođe je rezultat 0:0.

45+2 minut - Žuti karton za Kataia.

45. minut - Prvo poluvreme produženo je za dva minuta.

40. minut - Nekoliko minuta pauze zbog teške povrede fudbalera domaćih.

38. minut - Pokušao je Galeno sa istog mesta kao i pre par minuta, ali ponovo je gađao pravo u Borjana koji je ovog puta bio malo nesiguran, ali ispalo je sve dobro.

37. minut - Prva prilika za Živkovića. Posle ubačaja sa desne strane loptu je zakačio Rišairo, ali ona je prošla pored gola domaćih za par centimetara.

35. minut - Probao je Galeno sa ivice šesnaesterca, zakačilo je jednog fudbalera Zvezde i prošla tik pored leve stative Borjana.

31. minut - Ređaju se napadi za domaće, šansa za šansom, ali mreže miruju na Munisipalu.

Sjajnu podršku imaju crveno-beli u Bragi.

23. minut - Medioroš je ponovo pokušao, sada sa penala iz okreta posle pasa sa leve strane, ali ponovo pravo u Borjana koji je večeras na visini zadatka.

13. minut - Najbolja šansa za Zvezdu na meču. Posle jedne odbijene lopte naleteo je Kanga koji je probao iz prve u kontra ugao po zemlji, ali odlična odbrana golmana domaćih.

11. minut - Odličan pokušaj Porta, koji je probao iz okreta poluvolejem nakon centaršuta sa lecve strane, ali odlična odbrana Milana Borjana koji je sačuvao mrežu crveno-belih. U nastavku još jedna šansa za domaće, ali pravo u Borjana.

4. minut - Prva prilika na meču. Probao je sa više od 20 metara igrač domaćih, ali tik pored leve stative gola Borjana. Bilo je kritično za crveno-bele na momenat.

1. minut - Utakmica je počela!