AKTUELNO

Utakmica u Talinu protiv Flore donela je višestruke glavobolje stručnom štabu Partizana, koji je pored bodova na duži vremenski period ostao i bez kapitena Lazara Markovića.

Krilni napadač crno-belih je u finišu meča u Estoniji doživeo tešku povredu, nakon što se nakon jednog duela sa protivničkim fudbalerom nezgodno prizemljio na rame.

Tom prilikom Marković je slomio ključnu kost zbog čega je hitno prebačen u bolnicu u Talinu, da bi nakon lekarske intervencije pušten sa ekipom nazad u Beograd gde mu je urađena repozicija i stavljena imobilizacija.

Foto: Printscreen YouTube/FK PARTIZAN BEOGRAD

Povodom ove situacije oglasio se i fudbalski klub Partizan, koji je otkrio da se njihov fudbaler dobro oseća nakon ukazane pomoći.

- Radimo dalju dijagnostiku i u narednih nekoliko dana donosimo definitivnu odluku o daljem lečenju. Lazar je kod kuće i dobro se oseća - poručeno je iz medicinske službe Partizana.

Naredni dani daće odgovor po pitanju dužine Markovićevog odsustva, ali je jasno da trener Aleksandar Stanojević neće moći da računa na njega nešto duži period.