AKTUELNO

Marta Barcok je dobro poznata širom fudbalskog sveta, a ponovo je došla da prati svoju Poljsku.

Reprezentaciju Poljske očekuje prvi meč na Evropskom prvenstvu protiv Slovačke, a sigurno je da podrške neće faliti jer se Marta Barcok već nalazi na stadionu u Sankt Peterburgu.

Osim Slovačke, reprezentacija Poljske se nalazi u grupi nalazi još sa Švedskom i Španijom.

Marta Barcok je ime poznato širom fudbalskog i navijačkog sveta jer je proglašena za mis Eura 2016. godine, kada je bodrila svoju zemlju u Francuskoj gde je Poljska ispala u četvrtfinalu od Portugala.

- I ovde u Rusiji, kamera me stalno prati. Gde god se pojavim, svi žele da se fotografišu sa mnom. Ne smeta mi ta popularnost i veoma mi se sviđa. Donekle sam i zahvalna s obzirom na to da na stadionu bude 50.000 ljudi, a kamera fokusira mene - rekla je Marta pre dve godine u razgovoru s našom ekipom.

Sigurno je da će i ove godine biti jedna od osoba koju će kamere na stadionima najviše pratiti, jer je ona već na svom Instagramu objavila slike sa stadiona u Sankt Peterburgu.

Zbog čega je bila Mis Eura 2016, a takođe i zašto mnogi muškarci na stadionu kada igra Poljska gledaju u drugom smeru, možete videti u galeriji ispod.