AKTUELNO

Srpkinje su poznate širom sveta po svojoj lepoti, a neke od najlepših osvojile su srca veoma bogatih i uticajnih ljudi.

Ovo su samo neke od njih koje su uspele da nađu životne partnere koji su im ostvarili sve životne snove.

Marija Karan

Srpska glumica udala se za holivudskog producenta Džoel Lubina 2014. godine i živeli su u Holivudu.

Holivudski producent i naša glumica brak su sklopili 2014. godine, a glamurozna svadba upriličena je i u Los Anđelesu i u Beogradu, gde su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Ružici koja se nalazi na Kalemegdanu. Oni su iz braka dobili sina, međutim, njihova ljubav nije dugo potrajala Ipak, pa se par nedavno razišao, ali su zbog zajedničkog sina ostali u odličnim porodičnim odnosima, i kako su već pisali mediji, producent plaća veliku alimentaciju. Marija je kasnije pronašla sreću pored crnogorskog biznismena Marka Gvozdenovića.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sandra Meljničenko

Ako na Guglu pretražite "najbogatiji Rus na svetu", on će vam prvo predstaviti ime koje vam je odlično poznato – Andrej Meljničenko. Iako liste najimućnijih lista Rusije variraju, među najbogatijima je svakako poslovni čovek koji je domaćoj javnosti najpoznatiji kao suprug Sandre Meljničenko, nekada Nikolić, jedne od najlepših devojaka naše javne scene tokom devedesetih.

Foto: Instagram.com

Mnogi njen brak s ruskim milijarderom opisuju kao skladan i savršen, a koliko poverenja Andrej Meljničenko ima u svoju suprugu pokazao je kada joj je prepisao kompletno bogatstvo, procenjeno na čak 23,8 milijardi na svoj 50. rođendan.

Ana Ivanović

Poznati nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger oženio je našu nekadašnju teniserku Anu Ivanović. Par je započeo vezu 2014. godine, a i dan danas uživaju u ljubavi. Švajnštajger je prvi put došao u Beograd 2014. godine u novembru, da bi zajedno proslavili Anin rođendan, ubrzo je dobio nadimak “srpski zet”. Ana se ubrzo zbog Bastijana preselila u Englesku, a kada je završila karijeru zajedno su otišli u Čikago, gdje je Bstijan igrao fudbal. U braku su dobili dva sina.

Foto: Instagram.com

Sudeći po izveštajima na Guglu, Anino bogatstvo se u 2023. procenjuje na neverovatna 82 miliona dolara, a verujemo da je ova cifra i na Batijanovom računu, s obzirom da su pre braka sklopili dogovor da će svako svoj novac držati na svom računu.

Jelena Bin Drai

Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena. Rođena kao Jelena Jakovljević, manekenka nije imala glamurozan život pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga. Živela je u selu Žabalj, kod Novog Sada, a proslavila se 1998. godine kada je postala Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta.

Foto: Instagram.com

Autor: Nikola Žugić