AKTUELNO

Uprkos beskrajnim uveravanjima žena širom sveta da veličina penisa nije bitna, mnogi muškarci su priznali da bi više voleli veći.

Džon Falkon, čija muškost iznosi 34 cm kada je uspravljena, jedan je od muškaraca koji ne bi voleo da ima veći penis nego što ima sada, on je otvoreno govorio o negativnom uticaju njegove muškosti, koja nezvanično važi za najveći penis na svetu, na njegov seksualni život, te da zbog nje ima veliki broj seksualnih problema.

- U poslednje vreme najveći izazov je to što žene iz nekog razloga više ne mogu da vode ljubav sa mnom, a nemam pojma zašto. Koristim sva maziva koja mogu - objasnio je on.

Otkrio je čak i da je tokom seksa morao da bude oprezan kako ne bi narušio svoju muškost.

- Uvek sam pazio da ga ne oštetim. Sećam se da se jednom podigao u pogrešnom pravcu i da je došlo do veoma malog preloma. Skoro nikad ne dam da neko sedne na njega jer bi mogao da ga polomi - priznao je.

Uprkos ovim borbama, Džon je takođe priznao da postoje brojne prednosti njegove ekstremne veličine. U intervjuu je otkrio da ljudi pretpostavljaju da je egoist, ali je pojasnio:

- Ne treba mi skup auto ili pištolj jer ne moram da dokazujem svoju muškost.

Amerikanac je čak tvrdio da poznate ličnosti često privlači njegova muškost i da mu šalju poruke i žele da imaju seks sa njim, piše Dejli star.

Još jedna od prednosti je medijska pažnja koju Džon dobija. On neretko gostuje na različitim televizijskim programima, a u jednoj od emisja gde je pričao o svom problemu Džon je pokazao i kako njegova muškost izgleda, a kada je voditeljka to videla, nije mogla da progovorio od šoka.